Loftrosetter 

Loftrosetten er et vigtigt tilbehør til enhver designlampe. Vi har dem i alle former og størrelser, så de passer perfekt til din smag: fra moderne til vintage og alt der imellem. Vælg det materiale, der passer bedst til dit hjem: Porcelæn til en romantisk, klassisk atmosfære, keramik og træ til land og shabby chic indretning, metal og Dibond til et minimalt eller steampunk look, og silikone til ungdommelige og uformelle omgivelser.

pr. side
Viser 1 - 24 af 129
 • 68,50 DKK Tilgængelig
  Tilføjelsen af den cylindriske 7 cm hvid metalkabelholder gør vores loftroset endnu mere elegant. Den er ideel til at designe dine egne pendellampe, og takket være fastgørelsesbeslaget vil du være i stand til at hænge din roset, lige hvor du ønsker det, hvilket gør det muligt at opnå det specifikke resultat, du er ude efter, samtidig med at det er sikkert.
 • 68,50 DKK På vej ind
  Tilføjelsen af den cylindriske 7 cm sort metalkabelholder gør vores loftroset endnu mere elegant. Den er ideel til at designe dine egne pendellampe, og takket være fastgørelsesbeslaget vil du være i stand til at hænge din roset, lige hvor du ønsker det, hvilket gør det muligt at opnå det specifikke resultat, du er ude efter, samtidig med at det er sikkert.
 • 97,00 DKK Tilgængelig
  Tilføjelsen af den cylindriske 7 cm forkromet metalkabelholder gør vores loftroset endnu mere elegant. Den er ideel til at designe dine egne pendellampe, og takket være fastgørelsesbeslaget vil du være i stand til at hænge din roset, lige hvor du ønsker det, hvilket gør det muligt at opnå det specifikke resultat, du er ude efter, samtidig med at det er...
 • 113,50 DKK Tilgængelig
  Tilføjelsen af den cylindriske 7 cm kobber metalkabelholder gør vores loftroset endnu mere elegant. Den er ideel til at designe dine egne pendellampe, og takket være fastgørelsesbeslaget vil du være i stand til at hænge din roset, lige hvor du ønsker det, hvilket gør det muligt at opnå det specifikke resultat, du er ude efter, samtidig med at det er sikkert.
 • 113,50 DKK Tilgængelig
  Tilføjelsen af den cylindriske 7 cm messing metalkabelholder gør vores loftroset endnu mere elegant. Den er ideel til at designe dine egne pendellampe, og takket være fastgørelsesbeslaget vil du være i stand til at hænge din roset, lige hvor du ønsker det, hvilket gør det muligt at opnå det specifikke resultat, du er ude efter, samtidig med at det er...
 • 113,50 DKK Tilgængelig
  Tilføjelsen af den cylindriske 7 cm sort perle metalkabelholder gør vores loftroset endnu mere elegant. Den er ideel til at designe dine egne pendellampe, og takket være fastgørelsesbeslaget vil du være i stand til at hænge din roset, lige hvor du ønsker det, hvilket gør det muligt at opnå det specifikke resultat, du er ude efter, samtidig med at det er...
 • 75,00 DKK Tilgængelig
  Tilføjelsen af den cylindriske 15 cm hvid metalkabelholder gør vores loftroset endnu mere elegant. Den er ideel til at designe dine egne pendellampe, og takket være fastgørelsesbeslaget vil du være i stand til at hænge din roset, lige hvor du ønsker det, hvilket gør det muligt at opnå det specifikke resultat, du er ude efter, samtidig med at det er sikkert.
 • 75,00 DKK Tilgængelig
  Tilføjelsen af den cylindriske 15 cm sort metalkabelholder gør vores loftroset endnu mere elegant. Den er ideel til at designe dine egne pendellampe, og takket være fastgørelsesbeslaget vil du være i stand til at hænge din roset, lige hvor du ønsker det, hvilket gør det muligt at opnå det specifikke resultat, du er ude efter, samtidig med at det er sikkert.
 • 112,50 DKK Tilgængelig
  Tilføjelsen af den cylindriske 15 cm krom metalkabelholder gør vores loftroset endnu mere elegant. Den er ideel til at designe dine egne pendellampe, og takket være fastgørelsesbeslaget vil du være i stand til at hænge din roset, lige hvor du ønsker det, hvilket gør det muligt at opnå det specifikke resultat, du er ude efter, samtidig med at det er sikkert.
 • 129,00 DKK Tilgængelig
  Tilføjelsen af den cylindriske 15 cm kobber metalkabelholder gør vores loftroset endnu mere elegant. Den er ideel til at designe dine egne pendellampe, og takket være fastgørelsesbeslaget vil du være i stand til at hænge din roset, lige hvor du ønsker det, hvilket gør det muligt at opnå det specifikke resultat, du er ude efter, samtidig med at det er...
 • 129,00 DKK Tilgængelig
  Tilføjelsen af den cylindriske 15 cm messing metalkabelholder gør vores loftroset endnu mere elegant. Den er ideel til at designe dine egne pendellampe, og takket være fastgørelsesbeslaget vil du være i stand til at hænge din roset, lige hvor du ønsker det, hvilket gør det muligt at opnå det specifikke resultat, du er ude efter, samtidig med at det er...
 • 129,00 DKK Tilgængelig
  Tilføjelsen af den cylindriske 15 cm sort perle metalkabelholder gør vores loftroset endnu mere elegant. Den er ideel til at designe dine egne pendellampe, og takket være fastgørelsesbeslaget vil du være i stand til at hænge din roset, lige hvor du ønsker det, hvilket gør det muligt at opnå det specifikke resultat, du er ude efter, samtidig med at det er...
 • 122,50 DKK Tilgængelig
  Loftroset lavet i Italien i naturligt, ubehandlet træ. Designet til at blive matchet med XL-ledningen 16 mm til at skabe originale og innovative pendler.Det naturlige træ kan males eller imprægneres for at tilpasses til dine kreationer.Sættet indeholder en træroset diameter 120 mm med 16 mm hul, et beslag og to rawlplugs med skruer til loftsfastgørelse,...
 • 122,50 DKK Tilgængelig
  Loftroset lavet i Italien i naturligt, ubehandlet træ. Designet til at blive matchet med 2XL-ledningen 24 mm til at skabe originale og innovative pendler.Det naturlige træ kan males eller imprægneres for at tilpasses til dine kreationer.Sættet indeholder en træroset diameter 120 mm med 24 mm hul, et beslag og to rawlplugs med skruer til loftsfastgørelse,...
 • 122,50 DKK Tilgængelig
  Loftroset lavet i Italien i naturligt, ubehandlet træ. Designet til at blive matchet med 3XL-ledningen 30 mm til at skabe originale og innovative pendler.Det naturlige træ kan males eller imprægneres for at tilpasses til dine kreationer.Sættet indeholder en træroset diameter 120 mm med 30 mm hul, et beslag og to rawlplugs med skruer til loftsfastgørelse,...
 • 106,00 DKK Tilgængelig
  Loftroset lavet i Italien i naturligt, ubehandlet træ. Designet til at passe til vores 2x0.75 og 3X0.75 ledninger, der er dækket af stof og til at skabe originale og innovative pendler. Pakken indeholder en træsroset diameter 120 mm med 10 mm hul, et beslag og to rawlplugs med skruer til loftsfastgørelse, et blokeringssystem til ledningen inde i rosetten.
 • 139,00 DKK Tilgængelig
  Loftroset lavet i Italien i hvidmalet træ. Designet til at passe med XL-ledninger 16 mm til at skabe originale og innovative pendler. Pakken indeholder en træsroset diameter 120 mm med 16 mm hul, et beslag og to rawlplugs med skruer til loftsfastgørelse, et blokeringssystem til ledningen inde i rosetten.
 • 139,00 DKK Tilgængelig
  Loftroset lavet i Italien i hvidmalet træ. Designet til at passe med 2XL-ledninger 24 mm til at skabe originale og innovative pendler. Pakken indeholder en træsroset diameter 120 mm med 24 mm hul, et beslag og to rawlplugs med skruer til loftsfastgørelse, et blokeringssystem til ledningen inde i rosetten.
 • 139,00 DKK Tilgængelig
  Loftroset lavet i Italien i hvidmalet træ. Designet til at passe med 3XL-ledninger 30 mm til at skabe originale og innovative pendler. Pakken indeholder en træsroset diameter 120 mm med 30 mm hul, et beslag og to rawlplugs med skruer til loftsfastgørelse, et blokeringssystem til ledningen inde i rosetten.
 • 139,00 DKK Tilgængelig
  Loftroset lavet i Italien i sortmalet træ. Designet til at passe med XL-ledninger 16 mm til at skabe originale og innovative pendler. Pakken indeholder en træsroset diameter 120 mm med 16 mm hul, et beslag og to rawlplugs med skruer til loftsfastgørelse, et blokeringssystem til ledningen inde i rosetten.
 • 139,00 DKK Tilgængelig
  Loftroset lavet i Italien i sortmalet træ. Designet til at passe med 2XL-ledninger 24 mm til at skabe originale og innovative pendler. Pakken indeholder en træsroset diameter 120 mm med 24 mm hul, et beslag og to rawlplugs med skruer til loftsfastgørelse, et blokeringssystem til ledningen inde i rosetten.
 • 139,00 DKK Tilgængelig
  Loftroset lavet i Italien i sortmalet træ. Designet til at passe med 3XL-ledninger 30 mm til at skabe originale og innovative pendler. Pakken indeholder en træsroset diameter 120 mm med 30 mm hul, et beslag og to rawlplugs med skruer til loftsfastgørelse, et blokeringssystem til ledningen inde i rosetten.
 • 45,50 DKK Tilgængelig
  Brug den til at lave din egen suspension med stofledning
 • 45,50 DKK Tilgængelig
  Brug den til at lave din egen suspension med stofledning
Viser 1 - 24 af 129

Recently Viewed

No products

Menu

Top