Katalog

Fatninger - Træ 

De naturlige træ E27 fatningssæt er vores nyeste skabelse: perfekt til shabby chic indretning, hvis de er efterladt i deres naturlige farve, og alsidige og perfekte til alle andre miljøer, hvis poleret eller malet. Creative-Cables´ loftrosetter i træ leveres med alt nødvendigt tilbehør til at samle dig selv. E27-fatningen er lavet i Italien og IMQ-ENEC-certificeret og tilbyder dig de højeste europæiske standarder inden for kvalitet og sikkerhed.

Viser 1 - 12 af 12
 • 81,50 DKK Tilgængelig
  Naturligt træ, ubehandlet, 100% lavet i Italien, er for os det perfekte materiale til at matche vores ledninger. Dette fatnings-kit blev specialdesignet til vores 16 mm XL-ledninger. Naturligt træ kan males eller imprægneres for at passe til dine kreationer. Pakken indeholder en termoplastisk fatning, ENEC-IMQ certificeret, en trækaflaster og et...
 • 81,50 DKK Tilgængelig
  Naturligt træ, ubehandlet, 100% lavet i Italien, er for os det perfekte materiale til at matche vores ledninger. Dette fatnings-kit blev specialdesignet til vores 24 mm 2XL-ledninger. Naturligt træ kan males eller imprægneres for at passe til dine kreationer. Pakken indeholder en termoplastisk fatning, ENEC-IMQ certificeret, en trækaflaster og naturligt...
 • 81,50 DKK Tilgængelig
  Naturligt træ, ubehandlet, 100% lavet i Italien, er for os det perfekte materiale til at matche vores ledninger. Dette fatnings-kit blev specialdesignet til vores 30 mm 3XL-ledninger. Naturligt træ kan males eller imprægneres for at passe til dine kreationer. Pakken indeholder en termoplastisk fatning, ENEC-IMQ certificeret, en trækaflaster og naturligt...
 • 40,50 DKK Tilgængelig
  Naturligt træ fatnings-kit, ubehandlet, 100% lavet i Italien er designet til alle vores 2x0.75 og 3x0.75, runde og snoede ledninger. Det naturlige træ kan males eller imprægneres for at passe til dine kreationer. Pakken indeholder en termoplastisk fatning, ENEC-IMQ certificeret, en trækaflaster og naturligt trædæksel.
 • 98,00 DKK Tilgængelig
  Hvidmalet træ, 100% lavet i Italien, er for os det perfekte materiale til at matche vores ledninger. Dette fatnings-kit blev specielt designet til vores 16 mm XL-ledninger. Pakken indeholder en termoplastisk fatning, ENEC-IMQ certificeret, en trækaflaster og et naturligt trædæksel.
 • 98,00 DKK Tilgængelig
  Hvidmalet træ, 100% lavet i Italien, er for os det perfekte materiale til at matche vores ledninger. Dette fatnings-kit blev specielt designet til vores 24 mm 2XL-ledninger. Pakken indeholder en termoplastisk fatning, ENEC-IMQ certificeret, en trækaflaster og et naturligt trædæksel.
 • 98,00 DKK Tilgængelig
  Hvidmalet træ, 100% lavet i Italien, er for os det perfekte materiale til at matche vores ledninger. Dette fatnings-kit blev specielt designet til vores 30 mm 3XL-ledninger. Pakken indeholder en termoplastisk fatning, ENEC-IMQ certificeret, en trækaflaster og et naturligt trædæksel.
 • 98,00 DKK Tilgængelig
  Sortmalet træ, 100% lavet i Italien, er for os det perfekte materiale til at matche vores ledninger. Dette fatnings-kit blev specielt designet til vores 16 mm XL-ledninger. Pakken indeholder en termoplastisk fatning, ENEC-IMQ certificeret, en trækaflaster og et naturligt trædæksel.
 • 98,00 DKK Tilgængelig
  Sortmalet træ, 100% lavet i Italien, er for os det perfekte materiale til at matche vores ledninger. Dette fatnings-kit blev specielt designet til vores 24 mm 2XL-ledninger. Pakken indeholder en termoplastisk fatning, ENEC-IMQ certificeret, en trækaflaster og et naturligt trædæksel.
 • 98,00 DKK Tilgængelig
  Sortmalet træ, 100% lavet i Italien, er for os det perfekte materiale til at matche vores ledninger. Dette fatnings-kit blev specielt designet til vores 30 mm 3XL-ledninger. Pakken indeholder en termoplastisk fatning, ENEC-IMQ certificeret, en trækaflaster og et naturligt trædæksel.
 • 40,50 DKK Tilgængelig
  Bark E27 fatning med kabelholder, højde 11 centimeter, er en simpel, men stemningsfuld løsning: Faktisk vil den unikke ydre overflade bringe varme til sine omgivelser og give den et strejf af natur og land. Hver bark fatnings-kit er udformet af en enkelt træstamme, hvilket gør hvert stykke unik. 100% lavet i Italien. På grund af dette varierer bredden...
 • 73,00 DKK Tilgængelig
  Bark E27 fatning med kabelholder, højde 22 centimeter, er en simpel, men stemningsfuld løsning: Faktisk vil den unikke ydre overflade bringe varme til sine omgivelser og give den et strejf af natur og land. Hver bark fatnings-kit er udformet af en enkelt træstamme, hvilket gør hvert stykke unik. 100% lavet i Italien. På grund af dette varierer bredden...
Viser 1 - 12 af 12

Recently Viewed

No products

Menu

Top