Katalog

Loftrosetter - Træ 

Vores naturlige loftrosetter i træ er perfekte til shabby chic stilen, hvis de er efterladt i deres naturlige farve, eller alsidige og passer til...

read more
Viser 1 - 10 af 10
 • 106,00 DKK Tilgængelig
  Loftroset lavet i Italien i naturligt, ubehandlet træ. Designet til at passe til vores 2x0.75 og 3X0.75 ledninger, der er dækket af stof og til at skabe originale og innovative pendler. Pakken indeholder en træsroset diameter 120 mm med 10 mm hul, et beslag og to rawlplugs med skruer til loftsfastgørelse, et blokeringssystem til ledningen inde i rosetten.
 • 118,00 DKK Tilgængelig
  Loftroset lavet i Italien i naturligt, ubehandlet træ. Designet til at blive matchet med XL-ledningen 16 mm til at skabe originale og innovative pendler.Det naturlige træ kan males eller imprægneres for at tilpasses til dine kreationer.Sættet indeholder en træroset diameter 120 mm med 16 mm hul, et beslag og to rawlplugs med skruer til loftsfastgørelse,...
 • 118,00 DKK Tilgængelig
  Loftroset lavet i Italien i naturligt, ubehandlet træ. Designet til at blive matchet med 2XL-ledningen 24 mm til at skabe originale og innovative pendler.Det naturlige træ kan males eller imprægneres for at tilpasses til dine kreationer.Sættet indeholder en træroset diameter 120 mm med 24 mm hul, et beslag og to rawlplugs med skruer til loftsfastgørelse,...
 • 118,00 DKK Tilgængelig
  Loftroset lavet i Italien i naturligt, ubehandlet træ. Designet til at blive matchet med 3XL-ledningen 30 mm til at skabe originale og innovative pendler.Det naturlige træ kan males eller imprægneres for at tilpasses til dine kreationer.Sættet indeholder en træroset diameter 120 mm med 30 mm hul, et beslag og to rawlplugs med skruer til loftsfastgørelse,...
 • 138,00 DKK Tilgængelig
  Loftroset lavet i Italien i hvidmalet træ. Designet til at passe med XL-ledninger 16 mm til at skabe originale og innovative pendler. Pakken indeholder en træsroset diameter 120 mm med 16 mm hul, et beslag og to rawlplugs med skruer til loftsfastgørelse, et blokeringssystem til ledningen inde i rosetten.
 • 138,00 DKK Tilgængelig
  Loftroset lavet i Italien i hvidmalet træ. Designet til at passe med 2XL-ledninger 24 mm til at skabe originale og innovative pendler. Pakken indeholder en træsroset diameter 120 mm med 24 mm hul, et beslag og to rawlplugs med skruer til loftsfastgørelse, et blokeringssystem til ledningen inde i rosetten.
 • 141,00 DKK Tilgængelig
  Loftroset lavet i Italien i hvidmalet træ. Designet til at passe med 3XL-ledninger 30 mm til at skabe originale og innovative pendler. Pakken indeholder en træsroset diameter 120 mm med 30 mm hul, et beslag og to rawlplugs med skruer til loftsfastgørelse, et blokeringssystem til ledningen inde i rosetten.
 • 138,00 DKK Tilgængelig
  Loftroset lavet i Italien i sortmalet træ. Designet til at passe med XL-ledninger 16 mm til at skabe originale og innovative pendler. Pakken indeholder en træsroset diameter 120 mm med 16 mm hul, et beslag og to rawlplugs med skruer til loftsfastgørelse, et blokeringssystem til ledningen inde i rosetten.
 • 138,00 DKK Tilgængelig
  Loftroset lavet i Italien i sortmalet træ. Designet til at passe med 2XL-ledninger 24 mm til at skabe originale og innovative pendler. Pakken indeholder en træsroset diameter 120 mm med 24 mm hul, et beslag og to rawlplugs med skruer til loftsfastgørelse, et blokeringssystem til ledningen inde i rosetten.
 • 138,00 DKK Tilgængelig
  Loftroset lavet i Italien i sortmalet træ. Designet til at passe med 3XL-ledninger 30 mm til at skabe originale og innovative pendler. Pakken indeholder en træsroset diameter 120 mm med 30 mm hul, et beslag og to rawlplugs med skruer til loftsfastgørelse, et blokeringssystem til ledningen inde i rosetten.
Viser 1 - 10 af 10

Recently Viewed

No products

Menu