Udvalgte produkter 

Viser 1 - 5 af 5
 • 29,00 DKK Tilgængelig
  Vores hvide loftophæng er et lille men funktionelt tilbehør. Det er ideelt, hvis du ønsker at placere din lampe på et andet sted end din roset eller helt enkelt lade din ledning hænge ned fra loftet. Ved hjælp af fastgørelsesskruen sættes ledningen sikkert og fast. Det passer til ledninger på op til 8 mm i diameter og er kompatibel med hele vores udvalg...
 • 122,50 DKK Tilgængelig
  Giv ny farve til din gulvlampe med denne RM02 Sølv runde viskose stofledning, komplet med kontakt og stik. Creative Cables' ledningssæt med fodkontakt er lavet i Italien af komponenter 100% fremstillet i Italien for at garantere dig det bedste i kvalitet og sikkerhed. Det er 300 cm langt og passer perfekt til enhver form for gulvlampe. Vælge farve på...
 • 74,00 DKK Tilgængelig
  Med sin rene og stilfulde linje er denne kromroset ideel til ethvert miljø. Komplet med kabelholdere og beslag til en tæt pasform med loftet.
 • 66,00 DKK Tilgængelig
  Tilføjelsen af denne sorte, cylindriske plastkabelholder gør vores loftroset endnu mere elegant. Den er ideel til at designe dine egne pendellamper, og takket være fastgørelsesbeslaget kan du hænge din roset, lige hvor du vil, hvilket gør det muligt at opnå præcist det resultat, du leder efter, samtidig med at holde det sikkert.
 • 37,00 DKK Tilgængelig
  Matcher perfekt med vores metalloftrosetter. Dette E27-fatnings-kit i metal med hvid kappe passer godt med sin essentielle form til både moderne og vintage-indretning, i særdeleshed, og elegant sammen med den matchende pinolaflastning.
Viser 1 - 5 af 5

Recently Viewed

No products

Menu

Top