Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/8_relco BCAST450

Unipolær skydekontakter. Design af Achille Castiglioni

Ny vare

Tilgængelig

33,40 DKK

- +

"Hvad er den genstand, jeg er mest stolt af? Det må være afbryderkontakten fra 1968 - sagde Achille Castiglioni, som skabte produktet i samarbejde med sin bror Pier Giacomo - Kan du tro det? Vi er nu i alles hjem".
Den legendariske 450'er, der blev produceret af det daværende VLM i Buccinasco, blev født for mere end 50 år siden af en af de største protagonister inden for italiensk design, der har vundet ni gyldne kompasser.

Lyden af det "klik", som betjeningen af den har lydt, er gået ind i den kollektive fantasi hos alle mennesker siden da, da denne lille fantastiske genstand er blevet produceret mere end 25 millioner gange.
Måske ville det om natten gøre underværker at rulle gennem de bløde teksturer i vores stofkabler for med hånden at nå frem til deres umiskendelige former og vende tilbage automatisk og søge efter cursoren i den ubevidste gentagelse af en gestus, der giver en følelse af hukommelse og skønhed.

ADVARSEL: Den enpolede skydeknap er kun kompatibel med de snoede tekstilkabler i Creative-Cables-serien (ikke kompatibel med runde kabler).

Flere detaljer

 • Yderligere information
 • Produkt information
 • Download PDF
 • Policy

  • Navn Returpolitik
  • beskrivelse

   Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

   Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

  • Klik her For mere information

 
Yderligere information

IP40 - PTI250 - 1E4 - Glideskinne - Messingkontakter - Skrueklemmer - Skruelukning - Til H03VVVH2-F kabel - 2 x 0,75 mm²

L: 55 mm, P: 24 mm, H: 15 mm

 
Produkt information
Product typeSkydeknap
HovedfarveHvid, Svart, Transparent
Download PDF

28 andre produkter i den samme kategori:

Menu