Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/8_relco BCAST661

Unipolær fodafbryder med skrueterminaler. Designet af Achille Castiglioni

Ny vare

Tilgængelig

74,80 DKK

- +

Designet ligger i detaljerne.
Måske kan du ikke huske denne fodkontakt, selv om du måske har bemærket den ved foden af Fros ikoniske "Arco" , designet af Achille og Pier Giacomo Castiglioni.

Selv nogle få mennesker indenfor er uvidende. Denne fodafbryder blev designet af Achille Castiglioni: Castiglioni, der har vundet ni gyldne kompasser, havde en passion for de afbrydere, han designede; de var hans fod ind ad døren til mange menneskers hjem, et sandt eksempel på industrielt design, skønhed og funktion kombineret med en række produkter fremstillet med en bæredygtig omkostning.

ADVARSEL: Den enpolede fodafbryder kan bruges i en ny installation eller til at erstatte en gammel afbryder i din eksisterende designerlampe, den er kompatibel med både 2- og 3-kerne Creative-Cables runde og snoede tekstilkabler.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

IP20 - 1E4 - Afbryder med skrueterminaler - Skruelukning
Til kabler H03VVVH2-F, H03VVVV-F 2 og 3 x 0,75mm2 og H05VVVH2-F, H05VVV-F 2 og 3 x 0,75mm2
Med to gennemgående klemmer.

L: 85 mm, P: 45 mm, H: 25 mm

 
Produkt information
Product typeFodkontakt
HovedfarveSvart
Download PDF

27 andre produkter i den samme kategori:

Menu