Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BINTRFMCA

Inline enpolet afbryder Creative Switch kulfiber farve

Ny vare

Tilgængelig

49,20 DKK

- +

Er du træt af den sædvanlige monokrome (og monotone) switch? Med Creative Switch kan du kombinere det stålblanke kulfiberetui fra inline-switchen med en knap med utallige forskellige farvemuligheder.

Koordineret parring eller kontrasterende farveskemaer: skab den perfekte kombination til din inline single-pole switch med kulfibereffekt, og gør din lampe moderne og fuld af karakter, med et sjovt touch. Fuldend din kreation ved at tjekke det brede udvalg af over 200 stofkabler på vores hjemmeside og vælge din favorit.

Opmærksomhed: Før du installerer eller udskifter kontakten, skal du sikkert slukke for strømmen fra det generelle kontrolpanel.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Nominel spænding: 250V
Resistiv belastning: 2A
Induktiv belastning: 1A
Lampe belastning: 1A
Kabelklemmer: skrue
Use: for wirings for class II illumination appliances with H03VVH2-F, 2x0,75mm² ledninger og H03VV-F, 2x0,75mm² ledninger
Målinger: 60 x 25 mm - H 15 mm

 
Produkt information
Product typeVippekontakt
HovedfarveGrå
Download PDF

27 andre produkter i den samme kategori:

Menu