Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BGABBIA-L

Metalbur til Harbour-lampeskærm

Ny vare

Tilgængelig

181,00 DKK

- +

Denne metalbur har en industriel følelse og er perfekt til at beskytte lyskilden i Harbour-lampeskærmen på en stilfuld måde. Den passer perfekt til enhver form for miljø, både indendørs og udendørs.

Ikke kun æstetik: Den robuste konstruktion sikrer, at lyskilden er sikker mod uheld, samtidig med at den giver optimal lysfordeling. Metalburets mål, 400 mm i diameter og 95 mm i højde, skaber et alsidigt produkt, der passer perfekt til Creative Cables Harbour-lampeskærm og mange andre.

Flere detaljer

 • Yderligere information
 • Download PDF
 • Policy

  • Navn Returpolitik
  • beskrivelse

   Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

   Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

  • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Mått:
Diameter: 400 mm
Höjd: 95 mm

Material: metall

Rengör buren genom att lossa den från lampskärmen och använda en mjuk, torr trasa. Vid mer envis smuts kan du lätt fukta trasan med vatten och ett neutralt rengöringsmedel, vrida ur trasan väl för att avlägsna överflödig vätska och gnugga försiktigt.

Du kan matcha buren med Harbour-lampskærm.

Download PDF

8 andre produkter i den samme kategori:

Menu