Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BGABBIA-S

Metalbur til Bistrot-lampeskærm

Ny vare

Tilgængelig

165,20 DKK

- +

Et sammenspil af stil og funktionalitet: den matte metalbur til Bistrot-lampeskærmen er et tilbehør, der kombinerer industrielt æstetik med beskyttelsesfunktion. Dens alsidige design smelter sømløst sammen med forskellige indretningsstile, uanset om det er indendørs eller udendørs.

Takket være sin robuste konstruktion sikrer dette produkt, at lyskilden er sikret mod uheld, samtidig med at den garanterer en jævn lysfordeling. De kompakte mål, med en diameter på 310 mm og en højde på 85 mm, gør den egnet til et bredt udvalg af lampeskærme og er det perfekte tilbehør til vores eksklusive Bistrot-lampeskærm

Flere detaljer

 • Yderligere information
 • Download PDF
 • Policy

  • Navn Returpolitik
  • beskrivelse

   Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

   Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

  • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Mått:
Diameter: 310 mm
Höjd: 85 mm

Material: metall

Rengør buret ved at løsne det fra lampeskærmen og bruge en blød, tør klud. Ved mere genstridigt snavs kan du let fugte kluden med vand og et neutralt rengøringsmiddel, vride kluden godt for at fjerne overskydende væske og gnide forsigtigt.

Du kan matche buret med Bistrot lampeskærm.

Download PDF

8 andre produkter i den samme kategori:

Menu