Chat with us, powered by LiveChat

Tutorial #1 - Lær at skrælle en tekstilledning!

spelare cavi_1
,Med dagens indlæg er vi stolte af at kunne præsentere en ny del af vores blog, med tutorials. Vi bliver ofte spurgt, om det er svært at montere vores produkter, eller om det er nødvendigt at få hjælp fra en elektriker. Disse tutorials kan give svar på sådanne spørgsmål og vejlede dig om vores produkter på en letforståelig måde, som selv en lægmand forstår! Ved hj ælp af vores fotoguides og tutorials kan du lære den basale fremgangmåde til at montere Creative-Cables produkter og skabe din drømmelampe, hvad enten det er en bordlampe eller en pendel!
Klar til start? Ok, lad os starte med en tilsyneladende let opgave, men som er absolut nødvendig: at “skrælle” dine tekstilledning,. Det vil sige at afisolere de indre kobbertråde i ledningen og tilslutte dem til den lampe, du ønsker. Til dette behøver du kun en rulle tape og en saks, hvilket du sikkert allerede har i dit hjem. I dette indlæg anvender vi en af vores runde ledninger. Start med at klistre en tapestrimmel rundt om ledningen ca. to centimenter fra den ende, hvor du skal "skælle". Dette forhindrer stoffet i at flosse, når du skærer i det og sikrer, at du får et pænt resultat.
Klip derefter den øverste del af ledningen nedtil tapen, men sørg for kun at klippe i det ydre stoflag og ikke elledningerne indeni isoleringen. Brug dine fingre til at gøre åbningen større, således at du nemt kan adskille de to stofdele og hive de indvendige ledninger ud.
Når du har åbnet ledningen, skal du afisolerere kobbertrådene. Hvis du har en tang (som kan købes i alle byggemarkeder), kan du bruge den til at holde fast om isoleringen. Men det kan også gøres uden tang ved at klemme sammen om isolaeringen med din saks, indtil de indvendige kobbertråde bliver synlige. Begynd derefter at fjerne plastikisoleringen, indtil kobberenderne er fri for isoleringen og sno dem!

Er det til at forstå? Lykkedes det eller havde du problemer? Skriv om din oplevelse i kommentarfeltet og foreslå gerne nye tutorials, som du kunne tænke dig at se i fremtiden.!
Posted on 2018-03-23 Vejledning

Blog kategorier

Menu