Chat with us, powered by LiveChat

Tutorial #2 - Lær at montere en pærefatning!

come montare portalampada 1
Den seneste måned har vi tilføjet mange nye produkter og ideer til vores katalog, der kan inspirere dig med nye indretningsprojekter! Vi har nye tekstilledninger i mange stilarter og mønstre, nye LED-lyspærer og et utal af nye spændende lampeskærme i forskellig former og design: Der er noget for enhver! Vi har dog ikke glemt vores tutorials, og i dag har vi faktisk en ny til dig. Denne tutorial omhandler det element, der forbinder alle delene af din ur lampe, både ledningen, lampeskærmen og lyspæren skal nemlig forbindes til en og samme ting: pærefatningen!

I dagens tutorial anvender vi en pærefatning med udvendigt gevind og to omløbsringe, som er fremstillet i termoplastisk materiale og forhandles blandt mange andre produkter i vores butik.
Mange af vores kunder ønsker at vide, hvordan man montere en pærefatning på vores ledninger og laver en simpel lampe. Det er ikke så kompliceret og i dag viser vi dig hvordan! Det første, du skal gøre, er at skille pærefatningen og dens dele fra hinanden. Skru de to omløbsringe af gevindet og gem dem til senere, hvor de skal bruges til at fastgøre lampeskærmen til gevindet. Nu kan du se indersiden af pærefatningen med alle anslutninger, som forbindes til kabelholderen ved monteringen. For at adskille alle forbindelserne til denne del, skal du blokeree låse- mekanismen, der sikrer, at den øverste omløbsring sidder fast, når lyspæren skrues ud.

For at gøre det, slal du skubbe det indvendige metalistykke op. Brug en skruetrækker til at skubbe det op fra pærefatningen: det er da let, ikke sandt? Husk altid at slukke for HELT FOR STRØMMEN af sikkerhedsmæssige årsager.

Derefter skal du løsne skruerne i kabelholderen og indsætte de ledninger, du tidligere skrællede (hvis du ikke kan huske, hvordan man gør dette, kan du se vores guide på Lær at skælle en tekstilledning!), i klemmerne.
Når du har fjernet plastikisoleringen, så kobbertrådene er synlige, kan du placere ledningerne i klemmerne, fastgøre skruerne på klemmerne med en flad skruetrækker. Lykkedes det? Nu er det sværeste overstået! Sæt forbindelserne på plads inde i pærefatningen, og sørg for, at du klikker låse mekanismen på plads, så alle komponenter sidder sikkert og fast, ved at dreje overdelen i den modsatte retning end før, da du oplåste pærefatningen.
Nu er du næsten færdig og så snart tekstilledningen er placeret, erpærefatningen næsten klar. Drej bagsiden af pærefatningen på plads og begynd at skrueoverdelen på igen, så den sidder sikkert og fast: Nu kan du skrue lyspæren i fatningen og give nyt lys til dit hjem!

Er det til at forstå? Oplevede du nogen problemer? Skriv om din oplevelse i kommentarfeltet og foreslå gerne, hvilke tutorials du gerne vil se i fremtiden!
Posted on 2018-03-23 by Vejledning

Blog kategorier

Menu