Chat with us, powered by LiveChat

Be Creative - Casa Vittoria fra MakeYourHome

casa vittoria 1
Roberta Borrelli er en ung arkitekt, som har stor interesse for boligdesign. Dette gav hende ideen til at skabe en blog, Make Your Home, i 2012, som har fokus på boligdesign. Robertas blogindlæg handler ikke kun jobs og trends, men hun fortæller også rigtige "design-historier”.

I sin seneste fortælling arbejder Roberta med et boligindretningsprojekt i Casa Vittoria, et smukt fritidshus i Agropoli i den italienske provins Salerno. Det endelige result omfatter fire separate værelser, som især er opkaldt efter en af de fire vinde og designet efter Robertas smag og stil, der er minimalistisk med enkle linjer, uden at gå på kompromis med budgettet .
Det endelige resultet er enkelt, elegant og smukt. Det er utroligt minimalistisk, men også inspireret af havet med bløde farver og nøje udvalgte detaljer. Det betyder, at mange af rummene har hvide og blålige nuancer, som harmonisere med de naturlige farvetoner fra møbler og andet tilbehør lavet i træ. I disse maritime omgivelser i Casa Vittoria passer vores skibsreb perfekt ind, især når de sættes sammen med loftrosetter og fatninger i naturtræ.

Find mere information om Casa Vittoria på Facebook eller besøg Roberta Borrellis smukke blog, www.makeyourhome.net.


Posted on 2018-03-23 by Be Creative!

Blog arkiver

Blog kategorier

Menu