Be Creative - NovuNovu lamper

Be Creative - NovuNovu lamper

novunovu1
Alessia Fede er kvinden bag ideen til NovuNovu projektet. Efter at have dedikeret det meste af sit liv til modeverden, besluttede hun sig endelig for at udleve sin virkelige passion, boligdesign, og har gjort det til sin levevej i dag at kombinere design og håndværk.

Hendes hænder skaber mange forskellige former for dekorative genstande til hjemmet, alt fra kopper til små borde, men frem for alt skaber Alessia smukke lamper ved at bruge genvundne materialer, især maritimt træ og oliventræ, som er typisk for det område, hvor hun bor. Alessia kommer faktisk fra smukke Sicilien og nærheden til havet og landets farver har stor indflydelse på hendes arbejde, der er inspireret af den typiske Middelhavsstil.
NovuNovu lamper (navnet, som bl.a. betyder "Ny Ny" på siciliansk dialekt) bruger LED-pærer, økologiske, econome og udelukkende Creative-Cables ledninger, som er valgt på grund af deres høje kvalitet og det store udvalg af farver: Alessia elsker at anvende skibsreb og tekstilledninger af bomuld i hvide og blå farver, med et indslag af gule farver!

Mere information om NovuNovu kreationer kan findes på Facebook -siden, eller du kan købe lamperne iEtsy-shoppen.
Posted on 2018-03-23 by Be Creative!

Blog arkiver

Blog kategorier

Recently Viewed

No products

Menu