Lav din egen specialdesignet lampe!

Lav din egen specialdesignet lampe!

slider blog 1
Welcome to Creative-Cables!
Ligesom et elegant og traditionel skrædderi har vores mål altid være at give dig chancen til at skabe dig egen kjole... øhm, vi mener din egen skræddersyet lampe for at opfylde dine ønsker til funktion og stil

Ligesom en skrædder har et utal af stoftyper i forskellige materialer og farver, samt et stort udvalg af knapper og hjælpemidler til at skabe sin kreationer, har Creative-Cables skabt mere end 150 modeller af tekstilledninger og udvalgt hundrevis af tilhør, så du selv kan vælge hver enkelt del af din lampekreation og skabe en lampe helt efter dine ønsker. . VIl du gerne vide, hvordan man gør, men ved ikke, hvor du skal starte? Lad os hjælpe dig på vej.
Det hele starter med en tekstilledning, selvfølgelig!
Vores tekstilledninger fremstilles udelukkende i Italien i vores fabrikker og overholder alle de strenge sikkerhedsbestemmelser. vores menupunkt "Tekstilledninger" finder du alle vores ledninger opdelt efter farve, mønster, materiale eller anvendelse. Udover vores kulørte ledninger, kan du også vælge imellem både runde eller snoede ledninger, bomuld eller kunstsilke, jute og metal, og stadig have valget mellem ledninger med eller uden jord, LAN-ledninger og kraftige ledninger og endda de nye Creative-Tubes - en nyhed hos Creative-Cables. Er du ikke sikker på, hvilken type ledning, der passer bedst til dig eller hvordan man anvender en ledning med jord eller en Creative-Tube? Intet problem: Kontakt vores kundeservice via chat, e-mail eller telefon. Vi vil med glæde svare på alle dine spørgsmål!

Når du først har fundet den perfekte ledning, er det tid til at vælge de rigtige komponenter til din lampe. I menupunktet "Komponenter" kan du finde alt, hvad du behøver af komponenter til din kreation. Ved at skifte mellem de forskellige menupunkter, kan du nemt finde loftrosetter, pærefatninger og lampeskærme, som alle er fremstillet i et stort udvalg af former, matieraler og farver, men i denne del af websiden kan du også finde mindre, men nødvendige tilbehør, f.eks.afbrydere,, ledningsklemmer og tilbehør til montering af ledningen på din væg eller i loftet. Husk, at du altid kan kontakte os, hvis du ikke kan finde det, du lige leder efter: Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Hvis gør-det-selv projekter ikke lige er din kop te, men du kan ikke modstå Creative-Cables produkter, er menupunktet Klar til brug perfekt til dig! Her kan du finde et stort udvalg af produkter, som indeholder alle ledninger og komponenter til pærefatningen: Du behøver derfor bare tage dem ud af æsken og tænde for lyset!
I dette menupunkt findes også mange loftlamper samt den fascinerende Spider-lampe, en Creative-Cables flerarmet pendel . Vi laver vores loftlamper ved at anvende en speciel kombination af ledninger og komponenter , der nøje udvælges af vorres kreative medabejdere og kunder. Finder du dog ikke en, som du kan lide, kan du skrive til os, og vi kan fremstille en til dig!
Hvis dit loft er for lav til en loftlampe, anbefaler vi dig i stedet at tage et kig på Fermaluce-serien med vægarmaturer. Fremstillet i simpelt metal, træ eller porcelæn, med eller uden lampeskærme og med justerbare pærefatninger: Hvadend dit hehov er, står der en Fermaluce og venter på dig.

Men ingen lampe uden en solid lyskilde. I menupunktet "Pærer" kan du finde alle de Creative-Cables modeller, som vi har udvalgt til dig for at skabe dine kreationer. Find din perfekte lyspære ved at kigge på alle kategorierne i menuen: teknologi, form, fatning og justerbar med eller uden lysdæmpning. Du kan også sortere pærerne ud fra de kriterier, du ønsker, ved at bruge websidens filter.
Vi er altid forbløffet over de fine kreationer, vores kunder laver ved hjælpe af Creative-Cables ledninger, men vi gør jo selv det samme! I samarbejde med det italienske Pig-oh atelier har vi skabt vidunderlige armbånd og halskæder, som du kan finde under menupunktet "Gaveideer". En fin lille ting til en, du elsker, eller.....til dig selvl!
Hvis du dog ikke kan bestemme dig for, hvilken ting du skal købe, kan du lade den heldige modtager vælge selv med Creative-Cables Gavekort, som findes med 4 forskellige beløb op til 200 € - Det er den bedste løsning til en vellykket gave!

Hvis vi fortsætter vores lille guide, er vi kommet til menupunktet "Kulørte tekstilledninger". I dette menupunkt finder du alle farverne på vores ledninger og ved at vælge din favoritfarve kan du se hele vores produktkatalog, som passer til dine ønsker. Tror du, at vores orange ledning ville passe perfekt ind i dit køkken, men kan ikke finde pærer, som passer til? Klik på farven og lad os gøre det for dig! Det er da let, ikke?
Til slut har vi vores Blog, hvor du kan lære meget mere om vores produkter! I kategorien "Nye Produkter" , kan du finde indlæg om nylancerede produkter, som beskriver dem i detaljer, mens du kan finde nyttige forklaringer og fotoguides i vores Tutorial-kategori til at lære at installere og anvende et stort udvalg af Creative-Cables produkter! Ønsker du at se en tutorial om en særlig komponent, men den findes endnu ikke på vores webside? Så skriv til os, og vi vil med glæde lave en tutorial til dig!
I det sidste menupunkt Be Creative! kan du finde en stor samling af de bedste kreationer skabt af vores kunder med Creative-Cables komponenter/strong>. Hvis du leder efter inspiration til belysningen i dit hjem, kan du tage et kig på indlægene på denne side: Vi er sikre på, at du nok skal finde den rette ide. Når du er færdig med din lampe, må du naturligvis gerne sende os et HD-foto af den til info@creative-cables.com - Hvis din lampe bliver udvalgt til vores blog, kan du vinde en 25 € rabatkupong!

I menupunktet"Creative-Cables" kan du finde alle informationerne om vores virksomhed, vores politik og lære vores medarbejderene bedre at kende. Her kan du se ansigterne og navnene på de personer, som besvarer dine mails, dem som skaber produkterne og dem som montere dem

Vi håber, at vores guide har hjulpet dig til at forstå alle mulighederne på vores webside og givet dig mod på at lave din egen unikke og næsten skræddersyet pærefatning. Hvis du alligevel mangler svar på noget, er du altid velkommen til at maile os på info.uk@creative-cables.com
Posted on 2018-03-23 by Vejledning 0 163

Efterlad en kommentarLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Blog arkiver

Blog kategorier

Seneste kommentarer

Nej kommentarer

Blogsøgning

Recently Viewed

No products

Menu

Top