Velkommen til Creative-Cables!

Velkommen til Creative-Cables!

Vores mål er at sætte besøgende og kunder i stand til at konfigurere og købe en skræddersyet lampe, samtidig med at de opfylder deres egen smag og behov. Du finder ledninger og kompatibelt tilbehør i vores store sortiment, som konstant opdateres til at samle en belysningsløsning, lige som du har forestillet dig. Du ved ikke, hvor du skal starte, gør du? Lad dig blive guidet i denne mini tour!

Ledninger: hvor det hele starter
Eksklusivt fremstillet i Italien, opfylder vores stofbeklædte ledninger de strengeste sikkerhedsforskrifter: Du kan vælge dem efter farve, mønster, materiale eller tilsigtet brug. Ud over farvefinishen, tekstur og stof varierer ledninger i funktion: sammen med de klassiske ledninger finder du LAN-kabler, stor-sektions kabler, ledninger til udendørs brug og Creative-Tubes. Den samme ledning kan bruges i flere produkter: Brug værktøjet "stofledningsfarve" og du kan du finde alle de produkter, der indeholder din yndlingsfarve.

Komponenter
Afhængigt af den tilsigtede brug af din lampe har du brug for rosetter, fatninger og lampeskærme samt nogle "mindre", men grundlæggende tilbehør: kontakter, stik, stikkontakter, pinolaflastninger og vægarmaturer. Disse er små ting, men for os er de vigtige! Du vil opdage, at de har specielle former, farver og overflader, som kan koordineres med hinanden og med tekstilledninger.

Klar til brug
Creative-cables betyder ikke bare DIY: Dette afsnit indeholder en bred vifte af monterede og brugsklare produkter. Har du brug for nogle eksempler?
-Spider: De suspenderede lamper med 5, 6 eller 7 vedhæng
-Posaluce, Fermaluce og Spostaluce: samlingen af bord-, loft- og væglamper i metal, træ, porcelæn, udstyret med lampeskærm og desuden justerbar!
-Snake: Ledningssæt klar til at blive til en loft-, væg- eller bordlampe.

Pærer
For os er lys et alvorligt spørgsmål: ingen installation er komplet uden den rigtige pære! I dette afsnit finder du hundredvis af pærer, differentieret af teknologi, form og montering. Udover de mest klassiske silhuetter tilbyder vi specielle former, XL-størrelser, usædvanlige farver og skøre filamenter!

Creative-Cables
Vi foretrækker at vores produkter taler for sig selv, men vi er heller ikke generte mennesker! I afsnittet om Creative-Cables taler vi om vores virksomhedshistorie, identitet og medarbejdere: Er du nysgerrig efter at opdage ansigterne og navnene på dem, der svarer på e-mails, designerprodukterne eller, hvem som samler dem? Vi er især stolte over vores kundeservice: Et team af specialister uddannet til at løse enhver tvivl om Creative-Cables sortimentet, for at hjælpe dig ordren og håndtere de uventede hændelser, der måtte opstå. Tøv ikke med at skrive, ringe eller chatte i realtid med et medlem af vores team!

Blog
Når vi introducerer en ny produktlinje, finder du et dedikeret blogindlæg i kategorien "Nyheder". I kategorien "Tutorial" finder du instruktioner og videoer, der forklarer, hvordan du installerer og anvender Creative-Cables elementer! #BeCreative er samlingen af de bedste kreationer fra vores kunder. Send gerne et foto til becreative@creative-cables.com, når du er færdig med din lampe: hvis det er valgt af vores medarbejdere, deler vi det, og du vinder en rabatkupon på 150 DKK.

Posted on 2018-03-23 by Vejledning

Blog arkiver

Blog kategorier

Recently Viewed

No products

Menu