Tilbehør til den sande oplyste!

Tilbehør til den sande oplyste!

Denne gang tænker vi på dig, der elsker at tilpasse dine lamper og ikke kan vente med at eksperimentere. Varm din skruetrækker op!

Er du til belysningsskinner?
De elektriske belysningsskinner er en simpel og elegant monteringsløsning. Med denne multi-adapter er det muligt at hænge lamper og pendler og placere dem frit på en skinne. Med en lille knap kan du vælge op til tre forskellige fasekredsløb.

Pinolaflastninger for alle!
Vores standard 1,7 cm lange cylindriske pinolaflastninger suppleres nu med to nye versioner på 7 cm og 15 cm i længden. Fås i 6 forskellige farver og kan kombineres med rosetter og fatninger i metal. Disse tilbehør øger produktets æstetiske udtryk og er en vigtig detalje for det samlede indtryk.

Forlængerrør
Denne coole detalje er tilgængelig i 6 længder og 6 metalfarver. Med disse kan du kreativt tilpasse en loft- eller bordlampe. Den kan bruges på mange forskellige måder og varieres uendeligt. For eksempel på en roset, fatning eller hvorfor ikke på en Posaluce for at skabe en helt ny lampe.

Også bøjet!
Der er også seks tilbehør til rådighed i 6 metalfarver, der passer til vores andre produkter og tilbehør. Du kan ændre udseendet på din væglampe, øge højden af en Posaluce, ændre retning på fatningen og transformere en spotlight til et rigtigt vægarmatur. Eller sæt en lampeskærm på for et mere klassisk touch!

Posted on 2018-10-03 Nyt Produkt

Blog arkiver

Blog kategorier

Recently Viewed

No products

Menu