Archet(To)

Archet(To)

Archet(To) er Creative-Cables patenterede løsning til at skabe en pendellampe, der kan hænge, lige hvor du ønsker. Det blev opkaldt efter sin form (på italiensk betyder archetto "den lille bue") og efter dens oprindelse: (To) forkortelsen identificerer Torino, den italienske by, hvor Creative-Cables blev grundlagt. Archet(To) blev født af en ide af Achille Novarino, designet af Albo Design studio, og er helt lavet i Italien.

Du behøver kun et ledningssæt!
Archet(To) kan hurtigt installeres takket være monteringspakken, som medfølger i boksen. For at få det til at fungere, behøver du ikke et nærliggende stik: Vælg blot et ledningssæt fra Creative-Cables, såsom Snake, og vælg den farve, der passer bedst til dig blandt de mere end 100 nuancer.

Gennemsigtighed
Det vil ikke være svært at finde et godt sted for Archet(To): Takket være sin lette struktur i transparent polycarbonat, passer det nemt til ethvert miljø. Ved at vælge en fatning med skærmringe, vil det være muligt at hænge en lampeskærm fra Archet(To) med en maksimal diameter på 70 cm.

Fleksibilitet betyder noget
Archet(To) bøjer efter vægten, som den bærer: Den bevarer sin oprindelige form med vægt under 100 g, og den bøjer ned for at tilpasse sig højere vægt. Det maksimale bøjningspunkt nås med en samlet belastning på 3.375 kg.

Koordineret tilbehør
For at montere Archet(to) på et punkt på væggen, kan du bruge de udpegede baser. Rund eller firkantet, med fastgørelsessæt, og de er lavet af naturligt træ fremstillet i Italien, der kan poleres eller males for at skabe en endnu mere tilpasset belysningsløsning.

Posted on 2018-11-16 Nyt Produkt

Blog arkiver

Blog kategorier

Recently Viewed

No products

Menu