Nye, Unikke Og Eksklusive LED-Lyskilder Til Hjem Og Miljø

Nye, Unikke Og Eksklusive LED-Lyskilder Til Hjem Og Miljø

Valget af lyskilde er ofte afgørende for en vellykket belysningsløsning. Forskellige lyskilder opfylder forskellige slags krav og ønsker. Måske skal det blot være en del af en stemningsbelysning, eller hvis man ønsker et klart og stærkt lys til at belyse et mørkt miljø. Vi har udvalgt et par forskellige lyskilder, som alle er specielle på deres helt egen måde.

Industriel stil

En imponerende lyskilde kan helt ændre et rum. Vi præsenterer her en ny samling af lyskilder, der giver et godt indtryk med både design og størrelse. Vores "Bumbed" Lyskilder har en ujævn overflade og et blødt og uregelmæssigt udseende. Samlingen DemiJohn har et retro look og runde former.

Chic stil med porslin

Vår nya linje med ljuskällor har en porslinsaktig yta som avger ett mjukt, vitt och förfinat ljus. Den matta ytan är ett resultat av dubbelsidig satin-finish på både in och utsidan.

Denna ljuskälla är så fin så den passar bra för vägg och bordslampor där den kan betraktas på nära håll.

Når der er brug for mere lys

Disse tre lyskilder er vores nyeste bidrag til vores LED Milky White lamper med en mælkeagtig overflade. De har et klart lys og en fremragende lysstyrke på over 1000 lumen. De egner sig godt til der, hvor der er brug for meget lys, såsom walk-in closets, butikker, træningsrum eller værelser med små vinduer.

En lys shoppingoplevelse

Vi udvider vores sortiment med reflektorlamper. De har et retningslys på 180 ° og fungerer som spotlys. De er derfor optimale som belysning til butikker og showrooms, hvor man kan pege lyset på en speciel genstand. På samme måde kan de belyse et skrivebord eller et lille arbejdsområde.

Posted on 2019-09-16

Blog arkiver

Blog kategorier

Recently Viewed

No products

Menu