Chat with us, powered by LiveChat

CREATIVE FLEX: Når fleksibilitet tager form

Creative Flex er et belysningssystem til at skabe enkelte og flere pendellamper i alle de former og overflader, som din fantasi kan foreslå. Det er bøjeligt og justerbart med forskellige drejninger, fås i 3 længder for at give form til ethvert belysningsbehov og kan naturligvis tilpasses med 15 belægninger og 5 finishes til terminalen. Den ultimative fleksibilitet, synes du ikke?

15 stoffer

De 15 tilgængelige belægninger er designet til at passe til ethvert miljø. Vi er sikre på, at du kan finde en, der passer til din stil - vi elsker kreativitet!

5 terminaler

For at fuldende din Creative Flex har vi udtænkt 5 overflader til metalterminalen, som passer til alle 15 tilgængelige beklædninger efter din smag.

3 længder

Uanset dine behov for belysning er vi sikre på, at du kan opfylde dem med Creative Flex.

Giv dine idéer form med Flex 30 cm!

Kan du forestille dig, hvilken form du vil give dine afslapningsøjeblikke? Brug Flex 30 cm til at belyse dine læsehjørner, uanset om det er din yndlingslænestol, sofa eller seng.

Giv dine idéer form med Flex 60 cm!

Dine rum vil ikke længere have vægge med Flex 60 cm. Forestil dig dine venners beundring, når de ser væggene i din stue blive oplyst af dine idéer, eller hvor meget personlighed du kan give væggene i dit arbejdsværelse.

Giv dine idéer form med Flex 90 cm!

Himlen er din grænse! Dine rum vil ikke længere have grænser med Flex 60 cm. Forestil dig at sove under en stjernehimmel i din egen seng eller at finde inspiration ved at kigge på loftet, der er oplyst af dine egne idéer. Dette er blot nogle få forslag ... lad din kreativitet få frit løb!

Få inspiration

Flex lamp 30

Flex lamp 90

Flex lamp 60


Menu