Chat with us, powered by LiveChat

De originale Creative-Cables

Nogle kalder dem farvestrålende tekstilkabler, andre kalder dem stofbeklædte kabler, mens andre igen blot kalder dem farvede kabler. Men i virkeligheden har deres rigtige navn i over 10 år været Creative-Cables.

Hvad gør Creative-Cables produkter så specielle?

Fremstillet i Italien

ed den industrielle proces bag PVC-kablerne til det fine skrædderarbejde, der ligger bag tekstilforingene, er hver eneste Creative-Cables-komponent fremstillet i Italien. Inklusive designet, naturligvis!

Kvalitet

først og fremmest!. Vores kabelspecifikationer, der er i fuld overensstemmelse med de strenge HAR- og UL-regler, overvåges konstant og holdes konsekvent ajour. Det stof, der anvendes til overfladen, leveres i unikke farvenuancer fra de bedste italienske leverandører.

Fleksibilitet

vores PVC-kabel er fremstillet på grundlag af en særlig formel, der maksimerer fleksibiliteten og forhindrer udbulninger. Det komplette kabel er Creative-Cables garanteret fra overfladen til kernen af produktet.

Vores udvalg

som kan prale af at have verdens mest omfattende farvekatalog. Forskellige stoffer, fra polyester til hør, bomuld til jute, kombineret med forskellige teksturer samt eksklusive og patenterede designs. Oven i alt dette tilbyder vi fantastiske løsninger som Marlene-linjen, der er blød og let som en fjer.

Kablet... den smukke!

Siden 2012 har vi haft en mission: at give det elektriske kabel et nyt udseende.

DESIGNER KABLER

Vores (legendariske) elektriske kabler i farverig tekstilfinish. Fås i mange forskellige teksturer, fra bomuld til linned, til polyester og jute, i hundredvis af farvepaletter fra monokrome til flerfarvede mønstre. Runde eller snoede, med mat, glitter, blank eller fjerfinish. Vi bestræber os på at hjælpe alle med at finde det perfekte kabel til at bringe lys ind i din hverdag, dit hjem og dit kontor.

TM08

RC23

TM05

RC04

ERM43

ROPE KABLER

Vores elektriske kabler i tekstilfinish kan fås i alle former, herunder tovkabler. Rebkablerne fås i tre størrelser, 16, 24 og 30 mm, og de skjuler tre 0,75 mm elektriske ledninger og er beklædt med jute, grov bomuld, flocked stof eller naturligt linned. For at skabe en ophængslampe med stor effekt og minimal indsats.

Corde 3XL

3XL tov, 3x0,75 elektrisk kabel. Overtrukket med rå jute.

Hvid jute og bomuldsflettet snor 2XL

2XL tov, 3x0,75 elektrisk kabel. Bernadotte lucid stofbetræk.

Jute flettet snor 2XL

KABLER TIL STRINGLYS

Tidløs charme og moderne teknologi. Vores flade, rektangulære lysbånd er den ideelle løsning til både din have (når de bruges med Lumet-systemet) og dine indendørs rum (med Filé-systemet). Vælg din farve, hvad enten det er bløde pasteller eller lysende neon, og vælg derefter det tilbehør, du har brug for blandt roser, lampeholdere, decentralisatorer, terminaler, stik og kroge, og voilà!STRING LIGHT CABLES

Elektrisk kabel til String Lights

Elektrisk kabel til String Lights

Elektrisk kabel til String Lights

Elektrisk kabel til String Lights

Elektrisk kabel til String Lights

UDENDØRS-KABLER

Disse kabler er designet til at kunne modstå fugt, regn, pludselige atmosfæriske forhold og temperaturændringer. Modig gennem enhver storm med Creative-Cables! Takket være den dobbelte elastomeriske gummibelægning er disse kabler modstandsdygtige over for temperaturer, der spænder fra -25° til + 60°. De fås i 7 farver og teksturer, fra rayon til jute, og tilføjer charme og elegance til ethvert udendørsrum.

SN04

SX08

SN06

SM04

SN06

KABLER MED STOR SEKTION

Hvem har sagt, at man i professionelle miljøer ikke kan være funktionel og stilfuld på samme tid? Creative-Cables har udviklet elektriske ledninger med store sektioner til alle installationer, der kræver en højere strømspænding: de fås i alle farver, runde eller snoede, med stikkontakter eller til væginstallationer.

DER ER MERE!

En armfuld stof hjælper salget til at gå op. Vi har måske ændret lidt på Mary Poppins' budskab, men det er sandt! Når kreativitet kombineres med forskellige farver og teksturer, åbner der sig en helt ny verden. Det har været så sjovt for os at finde på forskellige måder at gøre kabler både funktionelle og moderigtige på, at vi besluttede at gå et skridt videre: Vi har også foret vores kabelkanaler og fleksible forlængerledninger med stof! Resultatet? Vores Creative Tubes, der skaber praktiske og tiltalende fritliggende elektriske installationer, og Creative Flex, metalliske buede forlængelser, som du kan forme i hånden. Algunos los llaman cables de colores en tela, otros cables eléctricos revestidos y otros, simplemente cables de colores. Sin embargo, desde hace más de diez años, su verdadero nombre es Creative-Cables.


Menu