Chat with us, powered by LiveChat

Cage: nye tilgange til belysning

Leder du efter en modulær lysekrone i ægte Creative-Cables-stil? Cage er svaret på alle dine behov takket være den rene form, der omslutter kablerne for at skabe blændende og unikke ophængslamper. Vi kan lide at tænke på dem som svævende skulpturer!

Rund eller firkantet?

De fås i 3 forskellige udførelser: sort eller hvid i genbrugsplast og gennemsigtig i polycarbonat.

Rundt

Cage består af 6 elementer, der er lette at samle, og er en rund struktur, der holder kablerne i bur og skaber scenografiske og originale former, ægte svævende skulpturer.

Kvadratisk

Cage består af 4 elementer, der er lette at samle, og er en firkantet struktur, der holder kablerne i bur og skaber scenografiske og originale former, ægte svævende skulpturer.

Ændre form

Hvis du bliver træt af dit nuværende display, kan du ændre din lampes udseende hver gang du har lyst til det ved blot at tilføje nye bure til din nuværende eller ved at justere placeringen af den. Fascinerende og unikke former skabt gennem vores kabler er det, der virkelig gør denne lampe til et sandt flydende kunstværk Et lille tip fra os... Lad din kreativitet svæve i vejret og flyt Cage til forskellige højder. Du vil have utallige lamper i én, og du vil aldrig kede dig!

marcello ziliani

Marcello Ziliani blev født i 1963 i byen Brescia, i Fiskenes tegn. I 1988 tog han sin arkitekteksamen på Politecnico i Milano med Achille Castiglioni som sin vejleder (og uovertrufne lærer). Han besluttede at koncentrere sit arbejde om design og udviklede projekter inden for forskellige områder som indretning, belysning, komplementering, badeværelse- og kontordesign, samlerobjekter og varer, der også er forbundet med barndommens tidlige stadier, teaterscenedesign, grafik og kommunikation, designkoordinering, kunstdirektion og udstillinger. Hans hovedfokus er bæredygtighed, "menneskecentreret design" og "agil produktivitet". Han ser bort fra absolutismer og urokkelige komfortzoner, han taler blidt og er en aktiv lytter. Han tror fuldt og fast på, at ethvert projekt dybt nede i dets indre er en ambition, der er klar til at tage flugten.

Marcello Ziliani

Hvad kan du gøre?

Brug et enkelt Cage eller prøv flere kombinationer for at sammensætte de forskellige former, der udgør din egen personlige "lysekroneskabelse". Der er ingen grænser ud over din fantasi og modet til at handle på den!


Menu