Om os Creative-Cables

Creative-Cables: Den italienske smag med et tvist

Creative-Cables er en ung virksomhed (grundlagt i 2008) beliggende in Torino, i den nordøstlige region af Piemonte i Italien.

Vores team bestående af 20 personer tilbyder et væld af kompetencer: Nogle har stor viden omkring den traditionelle og tekstile del af industrien, mens andre har ekspertise i webteknologi og logistiske designprogrammer. Vores vision er at producere tekstilledninger af bedste kvalitet og i det største udvalg af farver samt at gøre dem tilgængelige for kunder i hele verden. Vi indkøber og udvælger jævnligt nye tekstiler for at skabe nye stilarter og teksturer: Kun materialer af højeste kvalitet bliver valgt til vores webside. Selvom vi lægger stor vægt på designet, går vi ikke på kompromis med ledningernes funktion: alle vores tekstilledninger er produceret i overensstemmelse med EU-certificeringsstandarder. Dette gælder også i forbindelse med vores valg af komponenter og tilbehør. VI forsøger så vidt muligt at indkøbe dem fra italienske eller europæiske producenter og har altid fokus på kvalitet frem for pris.
Tak for jeres tillid til vores produkter og husk: Be creative!

  • Produkter af høj kvalitet
  • Effektiv kundeservice

Creative-Cables partnere i hele verden

Med over 2.500 bestillinger om måneden med levering til hele verden er Creative-Cables formodentligt verdens største outlet for tekstilledninger.

Vi har på nuværende tidspunkt 24 nationale websider, og vi fortsætter med at vokse: Fra Italien til Nordeuropa, fra USA til Australien (se hele listen her). Ved at have lokale lagerfaciliteter kan vi tilbyde lavere fragtpriser. Ved at anvende lokale medarbejdere kan vi sikre en bedre kundeservice. Gennem vores netværk af partnere i 24 lande har vi mulighed for at være mere kreative og dele nye ideer.

Testimonial

@CreativeCables est top: bons produits, prix attractifs, livraison rapide... Les concurrents parisiens sont hors sujet!

MOLOTOV Gloss from Twitter France

Great seller highly recommended, speedy delivery, thank you.

Madshopper*11 from Ebay UK

Lieferung , Qualität und Kundenservice ist sehr gut. Ich würde in diesem Shop wieder einkaufen. Die Auswahl ist auch groß.

Dagmar B.Verifizierter Käufer from Creative-Cables DE

Gran variedad para elegir. Buen precio. Enviado inmediatamente y recibido en muy pocos días. Una forma fantástica de mejorar el aspecto de las lámparas de techo.

Manuel Comprador Verificado from Creative-Cables ES


Menu