Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BKBME14

P-Light, E14 metal lampeholdersæt med skjult kabelklemme

Ny vare

Tilgængelig

78,70 DKK

- +

P-Light er det unikke E14-fitting lampeholderkit, der giver dig mulighed for at skabe specielle belysningsløsninger med rørformede pærer.
Takket være denne lampeholder i metal kan du skabe enkelt- eller flergangsophæng, der er perfekte til at belyse rum af forskellige dimensioner. Kombiner op til 15 pendler ved at matche P-Light med vores udvalg af dekorerede Rose-One System XXL-loftroser eller parre den med mindre roser for at skabe den pendellampe, der passer bedst til din indretning.

Fra monokromatiske nuancer op til børstede metalfinishs fås dette lille, men funktionelle lampeholderkit i en række forskellige versioner. Det gør det velegnet til forskellige typer stilarter og indretningsbehov.

Hvert P-Light lampeholderkit leveres med en skjult trækbegrænsning, så du kan fastgøre det til et hvilket som helst rundt eller snoet 0,75 mm kabel fra vores katalog: Skab dine egne finesser til det miljø, du indretter, ved at vælge det, der passer til dig!

Bemærk venligst, at pæren IKKE er inkluderet.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Lampeholdersættet består af en metalkappe og en E14-lampeholder med termoplastisk kabelholder. Ideel til at skabe en pendel ved at kombinere den med dit foretrukne (ikke medfølgende) stofkabel med en loftroset.

Datablad for lampeholderkit.

Metalkappe
Diameter: 29 mm.
Højde: 98 mm.
Huldiameter: 5 mm.
Materiale: metal.

Termoplastisk lampeholder
Hylster: glat.
Nominel spænding: 250 Vac.
Terminaler: skruetype til stive eller fleksible kabler 0,5 ÷ 2,5 mm2.
Fastgørelse: med metalgevindnipler M10x1.
Certificeringer: CE - IMQ.

Gennemsigtig kabelklemme af plast.

 
Produkt information
ProdukttypeLampeholder til nøgen pære
MiljøIndendørs
KontaktNej
MaterialeMetal
FatningE14
LampeskærmUtan lampskärm
SmartNej
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu