Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BGTPEIVA3

EIVA-3, 3-vejs udendørs tilslutning med lynkobling

Ny vare

Tilgængelig

107,20 DKK

- +

EIVA-3 er en T-formet forbindelse med IP65 beskyttelsesklasse, der er en del af EIVA-systemet til udendørs brug: verdens første IP65-tilpasselige belysningssystem til udendørs brug, der muliggør tilpassede installationer, der garanterer et vandtæt produkt. Takket være den unikke isolerende gelé på indersiden, er den helt sikker mod regn og storme.

Hurtig og nem at montere, giver EIVA-3 dig mulighed for at designe mange forskellige belysningsløsninger til udendørs brug ved at bruge eksisterende forbindelser. Montering sker med en snap-funktion og kræver ingen værktøjer, hvilket gør det nemt at skabe hængende lamper med eksponeret lyskilde eller lampeskærm, eller at skabe krydsninger mellem forskellige lyskæder for at skabe et ægte lysnetværk.

Med EIVA-3 kan du vælge antal, afstand og længde på pendlene, og dermed bringe lyset præcis der, hvor du ønsker det, og hvor du har mest brug for det. Ringen på toppen giver mulighed for at fastgøre forbindelsen hvor som helst. Takket være proppen, der medfølger i kittet, kan Eiva-3 også bruges som endeterminal.

EIVA-3 er et produkt designet, konstrueret og fremstillet af Creative Cables.

Flere detaljer

 • Yderligere information
 • Download PDF
 • Policy

  • Navn Returpolitik
  • beskrivelse

   Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

   Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

  • Klik her For mere information

 
Yderligere information

EIVA-3, 3-vejs forbindelse til udendørsbrug:

Forbindelsesenhed til armaturer CE 60598-1
Materiale: termoplast, forudfyldt med isolerende gel
Højde: 115 mm
Bredde: 73 mm
Tykkelse: 26 mm
Nominel spænding: 110/250 V ac
Kompatibel med H05RN-F 2x1mm2 kabler
Klasse: II
Beskyttelsesklasse: IP65
Inkluderer kabelklemme, en silikoneprop til sidehuller og en monteringsbeslag til loftmontering.

Den maksimale belastning for tilsluttede kabler er 1,5 kg.

Download PDF

13 andre produkter i den samme kategori:

Menu