Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BPDECLF4

EIVA Udendørs pendel lampe til lampeshaed med 5 mt tekstilkabel, decentralisator, silikone loft rose og lampeholder IP65

personalizza Customise

Ny vare

Tilgængelig

753,40 DKK

- +

En minimalistisk pendellampe, der er perfekt til dem, der søger en løsning til at oplyse deres balkon eller forny belysningen af deres have.
Med EIVA pendellamper kan du endelig ændre udseendet af dine udendørsarealer med sikkerheden ved et produkt Made in Italy og helt vandafvisende.

Denne enkelt pendel lampe til lampeskærme er lavet med lampeholderen og loftsrosetten fra EIVA serien: komponenter af høj kvalitet med IP65 beskyttelsesgrad, vand- og regntæt, helt designet og patenteret af Creative-Cables.
De bløde silikonefinishs og matchende kabler er perfekte til at genskabe et elegant design i dine udendørsrum, belyse pergolaer, pavilloner og store udendørsborde: Vælg den version, der passer bedst til din stil, og tilføj din lampeskærm! Loftrosen kan installeres på væggen eller loftet, så du kan udnytte de eksisterende forbindelser i dit system, mens du takket være decentralisatoren kan bestemme, hvor du vil hænge faldet op og belyse præcis, hvor du har brug for det.

Denne lysekrone er klar til at blive installeret og er kompatibel med alle dekorative eller design LED-pærer i vores sortiment.

ADVARSEL: EIVA-lampeholderen er kun beregnet til LED-glaspærer og er blevet testet som kompatibel med A60, ST64, G95 og G125 pæreformer, der garanterer IP65-beskyttelse.
Kompatibilitetsområdet er ved at blive udvidet og er i øjeblikket ved at blive testet.

Hver Creative-Cables-lampe er designet og samlet i Italien og er testet og CE-certificeret af uafhængige laboratorier i henhold til de strengeste gældende regler: endnu en grund til at vælge Creative-Cables' kvalitet.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download brugsvejledning
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Udendørs vedhængslampe bestående af:
IP65 i den valgte farve: 500 cm 2x1.00 neoprenkabel til udendørs brug
1 IP65 soft touch loftroset i silikone i den valgte finish
1 EIVA E27 IP65 IP65 dobbelt hylsterlampeholder
1 decentralisator komplet med monteringssæt til væg/loft

Opmærksomhed! Pæren er IKKE inkluderet.

Fremstillet i Italien

 
Produkt information
StemningColorful, Modern
SystemEIVA
BeskyttelsesindeksIP65
MaterialeSilikone
FatningE27
LjuskällaNej
LampeskærmTill lampskärm
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu