Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BPDEMDR3

EIVA ELEGANT Pendellampe med 5 m stofkabel, Ellepì lampeskærm, loftsroset og lampeholder i IP65 vandtæt silikone

personalizza Customise

Ny vare

Tilgængelig

1 162,60 DKK

- +

Leder du efter belysning til at oplyse dine middage på terrassen? Leder du efter udendørs belysning til at oplyse din veranda? Vil du skabe en unik stemning i haven takket være belysning, der afspejler din personlige stil? Med EIVA pendelbelysning kan du endelig ændre udseendet af dine udendørsarealer og stole på sikkerheden ved et Made in Italy-produkt, der er helt vandtæt.

Denne pendelbelysning, der er udstyret med lampeskærm, har EIVA line silikone lampeholder og loftsroset: komponenter af høj kvalitet med IP65-beskyttelsesgrad, vand- og regntæt og helt skabt, designet og patenteret af Creative-Cables.
Takket være de essentielle linjer og det minimalistiske design af den overdimensionerede Dibond® Ellepì-lampeskærm kan du skabe en moderne stil i ethvert miljø. Vælg den lampeskærmsfinish, der passer bedst til dine behov: aluminium til entusiaster af industriel stil, mat hvid til dem, der ønsker en enkelt farve, sort kan bruges enten på den mere skinnende og matte side eller den dobbeltsidede kobber- og messingversion til at give dit udendørsrum et vintage-look eller til at ændre stilen, når du har lyst til det.

Loftrosen på denne lampe kan monteres på væggen eller i loftet, så tilslutningerne i dit allerede eksisterende elektriske system kan udnyttes, mens du takket være en decentralisator kan du selv bestemme, hvor du vil hænge dine pendler, så du får belysning præcis der, hvor du har brug for det.

Denne lampe er installationsklar, og du kan købe den sammen med pæren: Vi har valgt en LED G125-pære til dig med klart glas og lang glødetråd, men hvis du er på udkig efter en anden stil, så kan du tilbehør til din lampe ved at vælge en af de 200 LED-pærer, der findes i vores sortiment.

Hver Creative-Cables lampe er designet og samlet i Italien og er testet og CE-certificeret af uafhængige laboratorier i henhold til de strengeste gældende regler: endnu en grund til at vælge Creative-Cables kvalitet.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download brugsvejledning
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Udendørs vedhængslampe med:
IP65 i udvalgte farver: 500 cm kabel 2x1.00 i neopren til udendørs brug
1 soft touch, silikone IP65 loftroset i valgt finish
1 EIVA E27 IP65-lampeholder med gevind E27 IP65 med skærmholderringe
1 soft touch, silikone lampeholderdæksel i valgt finish
1 decentralisator med monteringssæt til væg/loft
1 Dibond® Ellepì lampeskærm i valgt finish ø 400 mm H 3 mm

Pære [BB-E05]: LED, G125, 4W, 470Lm, 2700K, E27, E, bredde 125mm, højde 178mm

Fremstillet i Italien

 
Produkt information
StemningModern, Minimal
SystemEIVA
BeskyttelsesindeksIP65
MaterialeDibond
FatningE27
LjuskällaJa, Nej
DæmpbarJa
LampeskærmMed lampskärm
Typ av lysDiffus
SmartNej
Åbningsstråle180°
Farvetemperatur2700°K
Lumen470 Lm
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu