Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BKRM83FCSW

Mini metalcylindrisk rosesæt med afbryder

Ny vare

Tilgængelig

60,00 DKK

- +

De to mest irriterende ting i verden? En sten i din sko og ingen lampe på dit natbord. Den første situation er måske uundgåelig, men vi har den perfekte løsning på den sidste: minirosen med afbryder. Du behøver ikke at bryde vægge ned eller revidere dit elektriske system, det eneste du skal gøre er at installere den i en hvilken som helst allerede eksisterende spotlampe i dit hus og styre den via en simpel tænd/sluk-knap.

Det, der virkelig gør denne minirose unik, er den indbyggede afbryder, som du kan placere, hvor du har brug for det: i bunden, i toppen eller på siden. I forskellige finishes vil den overbevise dig takket være dens enkle og smagfulde udseende; du kan skabe vægapplikationer ved at parre den med enhver foretrukken udvidelse: en Flex-arm, et justerbart led, en L-forlænger eller en simpel kop.

For at sætte prikken over i'et på din kreation kan du vælge din foretrukne E27-pære: fra klassikere til dekorative pærer med usædvanlige former og farver. Hvad venter du på? Tilpas din lampe i perfekt Creative-Cables-stil!

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download brugsvejledning
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Tekniske specifikationer metalsæt til rosen:
Diameter: 83 mm
Højde: 25 mm
Huldiameter: 10 mm
Materiale: metal
Loftmontering lukning

Enpolig afbryder 0/I
Afbryderfarve: sort

Opmærksomhed: Tilbehør til tilslutning af rosen til den elektriske ledning ER IKKE INKLUDERET i sættet, men kan købes separat.

 
Produkt information
ProdukttypeLoftsroset
Antal huller1
Antal huller i siderne-
FormularRunt
Dimensioner83 mm
MiljøIndendørs
KontaktJa
MaterialeMetal
LampeskærmUtan lampskärm
SmartNej
Download PDF

Tilbehør

25 andre produkter i den samme kategori:

Menu