Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BRLCAT3

Oval trækappe med 1 centralt hul og 2 sidehuller til lyslederkabel og Filé-system. Fremstillet i Italien

Ny vare

Tilgængelig

292,10 DKK

- +

Filé er designet til at skabe unikke væg- eller loftsdekorationer og er Creative-Cables' system til professionel håndtering af lyskabler.

Denne ovale træroset med 2 sidehuller kan bruges som udgangspunkt for at skabe væg- eller loftsbelysningskompositioner. Takket være det centrale hul kan du tilføje en væglampe eller en enkelt pendel til din installation og fuldende den med en fritliggende pære eller en lampeskærm alt efter din smag.
Sammen med de andre komponenter i Filé-systemet (væghul, lampefatning og klemmerække) kan du skabe unikke løsninger til belysning af dit interiør.

Hver komponent er fremstillet i Italien af poplertræ. Mal, laker eller lad det naturlige træ stå, så det passer til dine behov og kreative projekter.
Vælg den finish, der passer bedst til dine behov: de sorte og hvide overfladebehandlinger giver dig mulighed for at skabe et minimalistisk look, mens den naturlige version vil være perfekt til mere skandinaviske inspirationer.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download brugsvejledning
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Tagpap i naturtræ til alle vores kabler til lysbånd:
Øverste hul: 5 mm
Midterste hul: 10 mm
Dybler med skruer til loftsfastgørelse Ø 5 mm
Blokeringssystem til kablet

 
Produkt information
ProdukttypeLoftsroset
Antal huller1
Antal huller i siderne2
FormularOvalt
Dimensioner110 mm
MiljøIndendørs
KontaktNej
MaterialeTræ
LampeskærmUtan lampskärm
SmartNej
Download PDF

7 andre produkter i den samme kategori:

Menu