Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables B-SPCCTG-1

Made in Italy ophæng med 6 pendler komplet med stofkabel og farvet keramisk finish

Ny vare

Tilgængelig

3 289,20 DKK

- +

Spider er en unik og charmerende multipel vedhæng designet af Creative Cables. Den keramiske version er uden tvivl den mest elegante og luksuriøse udgave. En designerlampe helt fremstillet i Italien. Keramikken, der er brugt til at skabe denne lampe, er håndlavet, hvilket betyder, at hvert element adskiller sig fra de andre, hvilket gør hvert stykke unikt.
Spider i keramik kan købes i en 6 eller 7-pendel konfiguration, der hver måler 4 meter.

De forskellige finishes, der er tilgængelige, giver dig mulighed for at matche denne pendel lampe i keramik med stilen i dit interiør: fra blank hvid, der perfekt giver lyshed til ethvert rum, til lys rød for et pop-art touch.
De medfølgende decentralisatorer og kabellængder betyder, at du kan skabe 6 eller 7 pendler, der hver er 1 meter høje og 2 meter væk fra den centrale loftsroset. Alternativt kan du konfigurere Spider efter dine ønsker ved at placere hver enkelt pendel i forskellig afstand og højde!

Pendellampen er klar til at blive monteret af en professionel montør og kan købes komplet med pærer: Vi anbefaler Leds dekorative gennemsigtige G95 Globe Leds med lang glødetråd. Alternativt kan du vælge blandt vores sortiment af E27 Leds for at finde den, der passer bedst til dig.
Spider er 100 % produceret og samlet i Italien og har opnået en CE-overensstemmelsescertificering gennem uafhængige laboratorietest.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Spider Ceramic 6-faldsophæng består af:
- Den keramiske loftsroset Ø 120 mm komplet med loftforankringssystem, 1 gevindrør, 1 komplet gennemsigtig kabelklemme. 1 loftkrog med gevind, 1 forkromet kugleformet terminal til brug, hvis det centrale hul ikke anvendes.
- 6 E27 fatninger i termoplastisk materiale certificeret ENEC-IMQ med keramisk kop i den valgte finish. Max 105W pr. fatning.
- 6 stk. kabel H03VVVF 2x0,75 certificeret IMQ-HAR på 4 m hver.
- 4 WAGO-stik med 5 indgange i henhold til EN 60998. Nominelt tværsnit: 2 x 0,2-2,5 mm² for stive eller fleksible kabler. Nominel spænding: 450 V. Nominel strøm: 24 A. Afisoleringslængde: 9 mm (+1 mm).
- 6 dyvler med krog til fastgørelse af kablet i loftet.
- Kombinationer af kabel/finish: RM01/hvid, RS82/creme, RM10/gul, RM18/grøn, RM07/lilla, RM09/rød, RM04/sort.

Pære [BB-E04]: LED, G95, 4W, 470Lm, 2700K, E27, E, bredde 95mm, højde 140mm

 
Produkt information
StemningColorful, Cottage
ProdukttypeOphængningslampe
MaterialeKeramik
FatningE27
LjuskällaJa, Nej
DæmpbarJa
LampeskærmUtan lampskärm
Typ av lysDiffus
SmartNej
Åbningsstråle360°
Farvetemperatur2700°K
Antal lyspunkter6
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu