Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BCABLESS01-B04

Bærbar genopladelig LED-lampe Cabless01 med G125-lyskilde

Ny vare

Tilgængelig

678,70 DKK

- +

Transportabel og alsidig: En konisk træbase, Cabless01 er den perfekte lampe, hvis du leder efter sofistikeret belysning til brug overalt, uden at skulle bekymre dig om at finde en stikkontakt, takket være det genopladelige batteri. Lampen fås i forskellige varianter og er fuldt demonterbar, hvilket giver dig mulighed for at skifte lyskilde afhængigt af lejligheden (eller humøret). Vi foreslår en gennemsigtig G125 kugleformet lyskilde, meget charmerende men diskret.

Hvad gør Cabless01 LED-portabel lampe så speciel?

Den transportable lampe Cabless01 drives af et genopladeligt batteri (Li-ion 18650-batteri medfølger ikke). Du kan bruge den i alle mulige situationer: til at belyse terrassen eller natbordet, og endda til at oplyse borde på en café. Du kan nemt oplade den senere ved at tilslutte den til en almindelig oplader, en powerbank eller en computer med en simpel USB-C-kabel.

Hvad er Cabless01's egenskaber?

Cabless01-bord- eller skrivebordslampen har en elegant konisk base, der passer perfekt til enhver indretningsstil. Du kan vælge mellem den naturlige træfarvede base, hvor du kan se refleksionerne af elletræet, der udgør den, eller vælge den malet i elegante, minimalistiske farver. Derudover har lampen en udskiftelig 5-volts LED-lyskilde, som du nemt kan udskifte, når den når sin levetid eller hvis du ønsker at matche lampen med en anden lyskilde. Cabless01's touchknap i messing tilføjer en ekstra elegance, der fuldender helheden.

Er denne lampe dæmpbar?

Ja, du kan med et enkelt tryk på knappen vælge mellem tre forskellige lysintensiteter på din genopladelige Cabless01 LED-portable lampe. Skab en hyggelig stemning, oplys din favoritkrog eller læs en god bog.

Hvorfor vælge Cabless01-lampen?

Cabless01-lampen er det perfekte valg, hvis du leder efter en transportabel og alsidig lampe, der kan bruges i alle situationer. Med den udskiftelige lyskilde og det genopladelige batteri kan du bruge den hvor som helst og altid tilpasse den til omstændighederne. Den fås i tre forskellige farver, der passer til enhver indretningsstil.

Til sidst er Cabless01 en lampe, der er produceret i Italien: et produkt, der er designet og fremstillet i Italien, hvilket garanterer høj kvalitet og stil.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download brugsvejledning
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Cabless01 - genopladelig LED-lampe består af:

Cabless01-lampefod i valgt finish:

  • Mål: Ø 100 mm, h 98 mm
  • Sokkel: E27 max 4W
  • Nominel spænding: 5V
  • Klasse: III
  • CE-mærket

Gennemsnitlig batterilevetid: 12 timer med 3350 mAh batteri.
Opladningstid: 5 timer.
Du behøver ikke fjerne batteriet fra basen for at oplade det, du skal bare tilslutte kablet til lampen via USB-C-porten.

Lavet i Italien.

Lyskilde [BB-B04]: LED, transparent, G125, 5V, 1,3W, 110Lm, 2500K, E27, Ø 125mm, h 178mm, dæmpbar.

OBS:

  • Fungerer kun med 5-volts E27-lyskilder og Li-ion 18650-batteri.
  • Batteri medfølger.
  • Oplader medfølger IKKE.
  • Lampefødderne kan have farvevariationer på grund af træets naturlige årer og produktets håndværksmæssige udførelse. Farveforskelle i forhold til det, der er illustreret på hjemmesiden og mellem produkterne, skal derfor betragtes som normale, og ikke alene forringer de ikke produktets kvalitet, men understreger dets unikke karakter.
 
Produkt information
StemningNatural, Modern, Minimal
ProdukttypeBordlampe
MaterialeTræ
FatningE27
LjuskällaJa
DæmpbarJa
LampeskærmUtan lampskärm
Typ av lysDiffus
SmartNej
Åbningsstråle360°
Farvetemperatur2500°K
Lumen110 Lm
Antal lyspunkter1
Download PDF

Tilbehør

7 andre produkter i den samme kategori:

Menu