Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BCABLESS01-B05

Cabless01 genopladelig håndlampe med sølv halvkuglepære

Ny vare

Tilgængelig

678,70 DKK

- +

Bærbar og alsidig: Med en konisk træbase er Cabless01 den ideelle lampe, hvis du leder efter en charmerende og tiltalende belysning, der kan bruges hvor som helst uden at skulle tilsluttes en stikkontakt takket være det genopladelige batteri. Lampen fås i forskellige varianter og kan helt adskilles, hvilket giver dig mulighed for at skifte lyskilde afhængigt af lejligheden (eller humøret). Vi foreslår en G125 globformet lyskilde med sølvbelægning, med en elegant og tidløs design.

Hvorfor er Cabless01, den bærbare og genopladelige lampe, så speciel?

Denne lampe drives af et genopladeligt batteri (Li-ion 18650-batteri medfølger). Du kan bruge den i alle mulige situationer: til at belyse et hjørne i din butik eller på skrivebordet både derhjemme og på kontoret og nemt oplade den senere ved at tilslutte lampen til en almindelig oplader, en bærbar computer eller en powerbank via en USB-C-kabel.

Hvad er specifikationerne for Cabless01-lampen med G125-lys med sølvbelægning?

Denne bord- eller skrivebordslampe har en elegant konisk base, der passer perfekt til enhver stil. Du kan vælge mellem den naturlige træfarvede base, hvor du kan se refleksionerne fra elletræet, der udgør den, eller vælge den malet i markante, minimalistiske nuancer. Derudover har Cabless01 en udskiftelig 5-volts LED-lys, som du kan udskifte, når det når sin levetid eller hvis du ønsker at ændre atmosfæren. Du kan gøre dette nemt ved at skrue den af ligesom enhver anden lampe.
Cabless01's trykknap i messing tilføjer et ekstra strejf af elegance og charme.

Er lampen dæmpbar?

Ja, med et enkelt tryk på knappen kan du vælge mellem tre forskellige lysstyrker på din genopladelige Cabless01 LED-bærbare lampe. Brug den til at skabe en hyggelig stemning, belyse dit foretrukne hjørne eller læse en god bog.

Hvorfor vælge Cabless01-lampen?

Cabless01-lampen er det perfekte valg, hvis du leder efter en bærbar og alsidig lampe til alle situationer. Med den udskiftelige lyskilde og det genopladelige batteri kan du bruge den hvor som helst og altid tilpasse den til omstændighederne. Den fås i tre forskellige farver, der passer til enhver indretningsstil.

Til sidst er Cabless01 en lampe, der er produceret i Italien: et produkt, der er designet og fremstillet i Italien og garanterer høj kvalitet og stil.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download brugsvejledning
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Den genopladelige LED-bordlampe Cabless01 består af:

Cabless01 lampeskærm i valgt finish:

  • Dimensioner: Ø 100 mm, h 98 mm
  • Sokkel: E27 maks. 4W
  • Nominel spænding: 5V
  • Klasse: III
  • CE-certificeret

Gennemsnitlig batterilevetid: 12 timer med 3350 mAh batteri.
Opladningstid: 5 timer.
Du behøver ikke fjerne batteriet fra basen for at oplade det. Du skal blot tilslutte kablet til lampens USB-C-port.

Fremstillet i Italien

Lyskilde [BB-B05]: LED, halvkugle sølv, G125, 5V, 1,3W, 110 lumen, 2500K, E27, Ø 125mm, h 178mm, dæmpbar

OBS:

  • Fungerer kun med 5-volts E27-lyskilder og Li-ion 18650-batteri.
  • Batteri medfølger.
  • Oplader medfølger IKKE.
  • Lampefødderne kan have farvevariationer på grund af træets naturlige årer og produktets håndværksmæssige udførelse. Farveforskelle i forhold til det, der er illustreret på hjemmesiden og mellem produkterne, skal derfor betragtes som normale, og ikke alene forringer de ikke produktets kvalitet, men understreger dets unikke karakter.
 
Produkt information
StemningNatural, Modern, Minimal
ProdukttypeBordlampe
MaterialeTræ
FatningE27
LjuskällaJa
DæmpbarJa
LampeskærmUtan lampskärm
Typ av lysIndirekt
SmartNej
Åbningsstråle180°
Farvetemperatur2500°K
Lumen110 Lm
Antal lyspunkter1
Download PDF

Tilbehør

7 andre produkter i den samme kategori:

Menu