Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BCABLESS02-B04

Cabless02 bærbar og genopladelig lampe med G125 globepære

personalizza Customise

Ny vare

Tilgængelig

777,00 DKK

- +

Portabilitet og alsidighed er nøgleordene for Cabless02. En halvkugleformet base og en lampeholder i træ med en metaludvidelse giver en lampe, der kombinerer essens og design. Desuden kan du takket være dens genopladelige batteri (batteri Li-ion 18650 ikke inkluderet) bruge den hvor som helst uden at bekymre dig om at finde et elektrisk stik. I forskellige finisher er denne lampe fuldt ud adskillelig. Vi har valgt at præsentere den med en diskret gennemsigtig G125-globepære, men du kan nemt udskifte den, afhængigt af lejligheden eller humøret.

Hvad gør den bærbare og genopladelige lampe Cabless02 så speciel?

Denne lampe fra Creative-Cables er lavet i Italien og har en træbase, enten naturlig eller malet. Den drives også af et genopladeligt batteri. Fra terrassen til natbordet derhjemme og til bordene på en restaurant kan du bruge Cabless02, hvor du foretrækker, og derefter nemt genoplade den på et senere tidspunkt ved at tilslutte den til en vægoplader, en powerbank eller en bærbar computer ved hjælp af en simpel USB-C-kabel.

Hvilke funktioner har Cabless02?

Det er en bord- eller skrivebordslampe med en raffineret halvkugleformet base og en 15 cm lang metaludvidelse. Du kan vælge mellem en base og en lampeholder i naturligt træfarve, hvorved årringene i aluntræet er synlige, eller du kan vælge de malet løsninger i hvid eller sort. I tilfælde af den hvide og sorte base er udvidelsen koordineret, mens den naturlige træbase har en satin titaniumfarve. Forskellige valgmuligheder til et alsidigt produkt, der passer til enhver stil. Derudover har lampen et udskifteligt 5-volt LED-pære, som du nemt kan udskifte, når dens levetid er slut eller for at prøve en anden atmosfære.
Desuden giver den messingfarvede touch-afbryder Cabless02 mere elegance og forfinelse.

Er den bærbare og genopladelige lampe Cabless02 dæmpbar?

Ja, du kan blot vælge mellem tre forskellige lysintensiteter ved at trykke på knappen. Det er perfekt til at skabe atmosfære, belyse dit foretrukne rum eller bladre i en magasin.

Hvornår skal du vælge Cabless02-lampen?

Denne lampe er det ideelle valg, hvis du leder efter en alsidig løsning, der kan ledsage dig i enhver situation. Takket være udskiftelig pære og genopladeligt batteri kan du bruge den hvor som helst og altid gøre den perfekt til lejligheden. Derudover gør de tre farver på basen den til den ideelle løsning til enhver stil.

Til sidst er Cabless02 en lampe, der er produceret i Italien: et produkt designet og fremstillet i Italien, der bærer mærket for verdenskendt kvalitet.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download brugsvejledning
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Den bærbare og genopladelige lampe Cabless02 består af:

Base til Cabless02-lampen i den valgte finish:

  • Base dimensioner: Ø 100mm, h 50mm
  • Nominel spænding: 5V
  • Klasse: III
  • CE-certificering

Gennemsnitlig batterilevetid: 12 timer med 3350 mAh batteri
Opladningstid: 5 timer.
For at oplade batteriet behøver du ikke fjerne det fra basen: Du skal bare tilslutte kablet til lampens USB-C-port.

Fremstillet i Italien

15 cm forlængerrør i den valgte finish.

Lampeholder i træ i den valgte finish:

  • Dimensioner: Ø 50 mm, h 65 mm
  • Sokkel: Glat E27, maks. 4W

Pære [BB-B04]: LED, transparent, G125, 5V, 1,3W, 110Lm, 2500K, E27, Ø 125mm, h 178mm, dæmpbar

Bemærk: Den virker kun med E27-pærer på 5 volt og Li-ion 18650-batteri. Batteri er inkluderet. Opladningsudstyr er ikke inkluderet.

 
Produkt information
StemningNatural, Modern, Minimal
ProdukttypeBordlampe
MaterialeTræ, Metal
FatningE27
LjuskällaJa
DæmpbarJa
LampeskærmUtan lampskärm
Typ av lysDiffus
SmartNej
Åbningsstråle360°
Farvetemperatur2500°K
Lumen110 Lm
Antal lyspunkter1
Download PDF

Tilbehør

7 andre produkter i den samme kategori:

Menu