Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BCABLESS02-B01

Cabless02 bærbar og genopladelig lampe med guld Edison globepære

personalizza Customise

Ny vare

Tilgængelig

777,00 DKK

- +

Cabless02 repræsenterer den ideelle løsning for dem, der ønsker bærbar og alsidig belysning uden at gå på kompromis med designet. Den halvkugleformede træbase, kombineret med den elegante metalforlængelse, giver den et rent og essentielt udseende, der passer perfekt ind i enhver indretning. Desuden kan den takket være sit genopladelige batteri (batteri Li-ion 18650 inkluderet) nemt bruges overalt uden behov for en elektrisk stikkontakt.

Tilgængelig i tre forskellige finishes giver denne fuldt udskillelig lampe dig friheden til at vælge den pære, der passer bedst til dig, blandt 5V LED-pærerne, hvilket kombinerer funktionalitet og æstetik. Vi foreslår den med en Edison ST64-pære i en gylden finish.

Hvad gør denne lampe så unik?

Med sit genopladelige batteri kan denne lampe bruges i forskellige situationer: fra bardisken til indgangsmøblet derhjemme. Opladningen kan ske senere ved blot at tilslutte Cabless02 til en vægoplader, en bærbar computer eller en batteripakke via en simpel USB-C-kabel. Derudover har den en træbase og bærer mærket Made in Italy.

Hvad er funktionerne i Cabless02-lampen?

Perfekt i enhver indretning har denne bord- eller skrivebordslampe en elegant halvkugleformet base, der diskret skiller sig ud. Du kan vælge den i hvid eller sort, enkle og minimalistiske med den matchende forlængelse, eller foretrække naturlig base og træfatning, hvor træets årer kan anes. I dette tilfælde er den matchet med en satineret titanium metalforlængelse, der giver lampen karakter og fremhæver dens formelle renhed. Derudover kan du vælge mellem forskellige 5V LED-pærer, som du nemt kan udskifte for at ændre stemningen i dit lysarrangement.
Den trykfølsomme messingtændingsknap tilføjer Cabless02 endnu mere personlighed.

Er denne lampe dæmpbar?

Ja, med et enkelt tryk på knappen kan du vælge mellem de tre forskellige lysintensiteter på Cabless02-lampen. Mere lys til at læse en bog eller en blødere belysning for at skabe en atmosfære.

Hvorfor vælge Cabless02-lampen?

Denne lampe er det rette valg for dem, der leder efter en bærbar og alsidig lampe, der kan bruges i forskellige situationer. Takket være det genopladelige batteri og udskiftelige pærer er den velegnet til enhver lejlighed. Derudover passer de tre farver på basen og forlængelsen godt til enhver indretningsstil.

Til sidst er Cabless02-lampen "Made in Italy", hvilket betyder, at den er designet og produceret i Italien og bærer mærket for verdensomspændende fremragende kvalitet.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download brugsvejledning
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Den bærbare og genopladelige lampe Cabless02 består af:

Sokkel til Cabless02-lampen i den valgte finish:

  • Sokkelstørrelse: Ø 100mm, h 50mm
  • Nominel spænding: 5V
  • Klasse: III
  • CE-certificering

Gennemsnitlig batterilevetid: 12 timer med en 3350 mAh batteri
Opladningstid: 5 timer.
For at oplade batteriet behøver du ikke fjerne det fra soklen: Du skal bare tilslutte kablet til USB-C-porten på lampen selv.

Fremstillet i Italien

15 cm forlængerrør i den valgte finish.

Sokkelholder i træ i den valgte finish:

  • Størrelse: Ø 50 mm, h 65 mm
  • Forbindelse: Glat E27, maks. 4W

Pære [BB-B01]: LED, gylden, ST64, 5V, 1,3W, 80 lumen, 2500K, E27, Ø 64 mm, h 140 mm, kan dæmpes

Bemærk: Den fungerer kun med E27-pærer på 5 volt og Li-ion 18650 batteri. Batteri inkluderet. Opladningstilbehør ikke inkluderet.

 
Produkt information
StemningNatural, Modern, Minimal
ProdukttypeBordlampe
MaterialeTræ, Metal
FatningE27
LjuskällaJa
DæmpbarJa
LampeskærmUtan lampskärm
Typ av lysDiffus
SmartNej
Åbningsstråle360°
Farvetemperatur2500°K
Lumen80 Lm
Antal lyspunkter1
Download PDF

Tilbehør

7 andre produkter i den samme kategori:

Menu