Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BCABLESS12-B02

Cabless12 bærbar og genopladelig lampe med dråbeformet pære og lampeskærmsbeslag

personalizza Customise

Ny vare

Tilgængelig

718,00 DKK

- +

Cabless12 er den bærbare lampe i alpehassetræ med en gevindskruet sokkel med dobbelt ring. Den er tilpasselig og alsidig med en træsokkel i form af en halvkugle, der kombineres med en elegant metaludvidelse og giver produktet et rent og essentielt udseende. Du kan kombinere den med den lampeskærm, du foretrækker, blandt dem, du finder på vores hjemmeside, i stof eller metal, farvet eller neutralt, for at skabe et helt skræddersyet produkt. Desuden kan du nemt bruge den hvor som helst takket være dens genopladelige batteri (Li-ion 18650 batteri inkluderet) uden at skulle tilslutte den til en stikkontakt.

Hvilke egenskaber gør Cabless12 til en unik lampe?

Flere detaljer gør denne lampe så speciel: fra den solide base i naturligt eller malet træ til dens made in Italy kerne. Derudover er den drevet af et genopladeligt batteri, så den kan bruges i forskellige situationer: fra barbordet til entrémøblet derhjemme. Opladningen kan nemt ske senere ved at tilslutte den med en simpel USB-C-kabel til en vægoplader, en bærbar computer eller en batteripakke.

Hvilke egenskaber har Cabless12-lampen?

Perfekt i enhver indretning har denne bordlampe eller skrivebordslampe en elegant halvkugleformet sokkel. Du kan vælge den i hvid eller sort med den matchende udvidelse eller foretrække den naturlige sokkel, hvor du kan se åretegningerne i alpehassetræet. I dette tilfælde er matchet med en hvid udvidelse og sokkelholder. Cabless12 har også en berøringsfølsom tændingsknap i messing, der er raffineret og værdifuld.

Er denne lampe dæmpbar?

Ja, med et enkelt tryk på knappen kan du vælge mellem tre forskellige lysintensiteter. Mere lys til skrivning eller læsning af en bog, eller mere blødt lys for at skabe atmosfære.

Hvorfor vælge Cabless12-lampen?

Dette er det rette produkt for dem, der ønsker en bærbar, alsidig lampe til forskellige lejligheder. Takket være det genopladelige batteri og udskiftelige 5-volt pærer, er den perfekt til enhver situation. Derudover kan du vælge mellem tre farver, så du kan kombinere den med enhver type indretning og din foretrukne lampeskærm.

Til sidst er Cabless12 en lampe Made in Italy: et produkt designet og fremstillet i Italien, der bærer symbolet på verdenskendt kvalitet.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download brugsvejledning
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Cabless12 er en bærbar og genopladelig lampe og består af følgende:

Base til Cabless12-lampen i den valgte finish:

  • Base dimensioner: Ø 100mm, h 50mm
  • Nominel spænding: 5V
  • Klasse: III
  • CE-certificering

Gennemsnitlig batterilevetid: 12 timer med et 3350 mAh batteri
Opladningstid: 5 timer.
For at oplade batteriet er det ikke nødvendigt at fjerne det fra basen: Du skal bare tilslutte kablet til USB-C-porten på selve lampen.

Fremstillet i Italien

15 cm forlængerrør i den valgte finish.

Lampesokkel af termoplast med dobbelt lampeskærmsgreb i den valgte finish:

  • Dimensioner: Ø 40 mm, h 54 mm, Ø lampeskærmsgreb 56 mm
  • Sokkel: E27 maks. 4W
  • Skærm: Gjort til gevind.
  • Nominel spænding: 5V.

Pære [BB-B02]: LED, gennemsigtig, A60, 5V, 1,3W, 110 lumen, 2500K, E27, Ø 60mm, h 108mm, dæmpbar

Bemærk: Fungerer kun med E27-pærer med 5V og Li-ion 18650 batteri. Batteri inkluderet. Opladningsudstyr ikke inkluderet.

 
Produkt information
StemningNatural, Modern, Minimal
ProdukttypeBordlampe
MaterialeTræ, Metal
FatningE27
LjuskällaJa
DæmpbarJa
LampeskærmUtan lampskärm
Typ av lysDiffus
SmartNej
Åbningsstråle360°
Farvetemperatur2500°K
Lumen110 Lm
Antal lyspunkter1
Download PDF

Tilbehør

7 andre produkter i den samme kategori:

Menu