Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BPDEVTG1

EIVA Udendørspendellampe med lampeskærm, tekstilkabel, decentralisator, silikoneloftroset og fatning IP65 vandtæt

personalizza Customise

Ny vare

Tilgængelig

1 129,20 DKK

- +

Leder du efter en løsning til at belyse dit terrassespisebord? Ønsker du en udendørslampe til din veranda? Vil du skabe en unik atmosfære i din have med belysning, der afspejler din stil? Med EIVA pendellamper kan du endelig ændre udseendet på dine udendørsrum med sikkerheden i et Made in Italy og helt vandtæt produkt.

Denne udendørspendellampe komplet med lampeskærm er lavet med fatning og roset fra EIVA-serien: komponenter af høj kvalitet med IP65-beskyttelsesgrad, vand- og regnbestandigt, helt designet og patenteret af Creative-Cables. For at færdiggøre lampen er der Bistrot lampeskærm i emaljeret metal, som med sit tidløse look giver den en unik stil.

Genskab et elegant og moderne design i dine udendørsrum, belysning pergolaer, lysthus og store udendørsborde. Loftsrosetten kan installeres på væggen eller i loftet, så du kan drage fordel af de eksisterende tilslutninger på dette system, mens du takket være decentratoren kan beslutte, hvor du skal ophænge faldet og belyse nøjagtigt, hvor du har brug for det.

Denne lysekrone er klar til installation, og du kan købe den allerede komplet med pære: vi har valgt en G125 LED-pære med gennemsigtigt glas og lang glødetråd afhængigt af den valgte finish, eller du kan vælge at fuldende din lampe med en af flere end 200 LED-pærer, der er tilgængelige i vores sortiment.

Alle Creative-Cables-lamper er designet og samlet i Italien og er testet og CE-certificeret i henhold til de strengeste regler, der er gældende af uafhængige laboratorier: endnu en grund til at vælge Creative-Cables-kvalitet.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download brugsvejledning
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Udendørspendellampe sammensat af:
500 cm 2x1,00 neoprenkabel til udendørs brug IP65 af den valgte farve
1 IP65 soft touch silikoneloftroset i den valgte finish
1 EIVA E27 IP65 fatning
1 decentralisator komplet med monteringssæt på væg / loft
1 Bistrot emaljeret metal lampeskærm med den valgte finish ø 300 mm H 150 mm

Pære [Ref. DL7001100DA] LED, Globe G125, transparent, lang glødetråd, E27, Ø 125 mm H 178 mm, 220 / 240V, 4W, Klasse G, 2200 K, 400 Lm, dæmpbar

Fremstillet i Italien

 
Produkt information
StemningIndustrial
SystemEIVA
BeskyttelsesindeksIP65
MaterialeMetal
FatningE27
LjuskällaJa, Nej
DæmpbarJa
LampeskærmMed lampskärm
Typ av lysDirekt
SmartNej
Åbningsstråle180°
Farvetemperatur2200°K
Lumen280 Lm
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu