Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BKBS27SW

Silikone E27 fatningssæt med skjult afbryder og kabelklemme

Ny vare

Tilgængelig

90,50 DKK

- +

Hvis du leder efter en farverig og sjov E27-lampeholder i silikone med afbryder, der kan matches med en pære, er dette løsningen for dig. Den er lavet af materialer af høj kvalitet og er både holdbar, fleksibel og let. Og takket være det brede udvalg af farver kan den nemt tilpasses ethvert miljø, hvilket sikrer fremragende resultater, der både er æstetiske og funktionelle.

Hvorfor vælge silikone?

Slidstærk, blød og behagelig at røre ved. Men også modstandsdygtig over for høje temperaturer, kemiske angreb og oxidering. Silikone er let, isolerende og stort set uforgængeligt. Og det er netop på grund af alle disse egenskaber, at det i stigende grad værdsættes af designere og indretningsarkitekter.

Hvad er fordelene ved en lampeholder med vippekontakt?

Vippekontakten er en af de mest klassiske kontakter: knappen svinger, og når der trykkes på den, forbliver den i den position. Det er en meget praktisk komponent, let at manøvrere og perfekt til enhåndsbetjening. Vælg en lampeholder med denne type kontakt, hvis du har brug for at tænde eller slukke en pære uden en vægkontakt eller en infrarød kontakt. Og skab væglamper, der er lige så farverige, som de er praktiske.

Hvor passer denne fatning til?

Dette E27-silikonefatningssæt fra Creative-Cables ser godt ud i ethvert miljø, ikke mindst på grund af den brede vifte af farver, fra naturlige til lyse. Den skjulte kabelklemme og afbryder sikrer også, at designet forbliver lineært, uanset hvilken nuance du vælger. På vores hjemmeside finder du et bredt udvalg af silikone rosetter, så du kan skabe perfekt koordinerede og imponerende lamper.

Hvad er fordelen ved denne lampeholder, hvis du ikke vil bruge den til en pendel, men til en væglampe?

Silikone E27-lampeholderen kan også monteres på et led, en forlænger eller en Creative Flex, dvs. tilbehør, der kræver en M10x1-gevindstang (medfølger). Til dette er der også tilføjet et særligt plastiktilbehør til sættet, som skal sættes i stedet for kabelklemmen. Takket være denne komponent vil silikonedækslet bevare en perfekt form i alle typer lamper.

Føj personlighed til dine lamper, og gør dit hjem endnu mere farverigt og hyggeligt med E27-silikonefatningssættet med skjult afbryder og kabelklemme fra Creative-Cables.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download brugsvejledning
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Silikone E27 fatningssæt med skjult kabelklemme:
Diameter: 44 mm
Højde: 110 mm
Øverste hul: 10 mm

Sort glat E27 fatning af termoplast, ENEC-certificeret
Kabeltype og -tværsnit: stift eller fleksibelt med 0,5-2,5 mm² tværsnit.
Technopolymer kabelklemme og M10x1 gevindstang medfølger.

 
Produkt information
ProdukttypeLampeholder til nøgen pære
MiljøIndendørs
KontaktJa
MaterialeSilikone
FatningE27
LampeskærmUtan lampskärm
SmartNej
Download PDF

6 andre produkter i den samme kategori:

Menu