Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BEKCT

Bell M keramisk lampeskærm til ophæng - Fremstillet i Italien

Ny vare

Tilgængelig

1 148,90 DKK

- +

Skab elegante og imponerende pendellamper med Bell lampeskærm M.
Denne lampeskærm er fremstillet og dekoreret helt i Italien og passerperfekt på et bord eller en bardisk, også i kombination med andre lampeskærme i samme serie.

Bell hænger ganske enkelt: knyt et hvilket som helst stofbeklædt kabel til løkken i enden og sæt en E27 lampeholder i for at skrue den designlampe, du har valgt til din pendellampe, på.

Hver finish af denne lampeskærm er designet til at give dig mulighed for at skabe den rette atmosfære i de rum, du indretter: Vælg blank hvid for en ren og elegant effekt eller tavleeffekten for at give et originalt touch til din lampe, eller vælg de mest originale malinger, såsom rust og cement, for at skabe et perfekt ophæng til et miljø i industriel stil.

Opmærksomhed! Pære og lampeholder er IKKE inkluderet.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Keramisk Bell M lampeskærm - tekniske egenskaber:

Materiale: malet keramik.
Diameter: 250 mm
Højde: 260 mm
Vægt: 2 kg

 
Produkt information
FatningE27
MaterialeKeramik
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu