Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BPAM09

Harbour lampeskærm af emaljeret metal med E27 armatur, diameter 38 cm

Ny vare

Tilgængelig

383,60 DKK

- +

Harbour lampeskærm i emaljeret metal med E27-fatning er den perfekte løsning til indendørs og udendørs belysningsløsninger. Med en diameter på 38 cm og med store åbninger omkring lampeholderen giver den en bred spredning af lyset og skaber en atmosfære med en dramatisk effekt. Den emaljerede overflade sikrer nem rengøring og fremragende vejrbestandighed.

Det moderne design passer til forskellige indretningsstile, hvilket gør det til et alsidigt og holdbart valg. Denne lampeskærm med en hvidmalet inderside, der giver mere lysstyrke, er ideel til køkkenet, stuen og haven, og dens unikke kombination af stil og funktionalitet gør den til en fremragende tilføjelse til belysningen i dit hjem.

Hvis du er i tvivl om pæren, giver vi dig et tip: Lampeskærmens design i vintage-stil passer perfekt til vores lange eller buede LED-pærer med glødetråd.

Bemærk venligst: Pære og lampeholder er IKKE inkluderet.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Harbour E27 lampeskærm af emaljeret metal. Tekniske egenskaber:

Materiale: emaljeret metal..
Tilslutning: E27.
Bredde: 380 mm.
Højde: 200 mm.
Hulåbning: 40 mm.

 
Produkt information
FatningE27
MaterialeMetal
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu