Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BLPWPASTEL

UFO COLOR, lampeskærm af lakeret træ

Ny vare

Tilgængelig

170,20 DKK

- +

UFO - Unconventional Flying Object - er en lampeskærm i træ, der er kendetegnet ved et minimalistisk og fængslende funktionelt design, perfekt til dem, der ønsker at genskabe en moderne og skandinavisk møbelstil.
Den nye linje i malet træ er kendetegnet ved en palet af pastelfarver, fra de lyseste til de mest sarte, perfekt ikke kun til børneværelset eller soveværelset, men også til at passe ind i moderne stuer eller køkkener.

Hver UFO-lampeskærm er lavet af træ, har en diameter på 33 cm og en tykkelse på 0,5 cm. Dens essentielle linjer og muligheden for at have en helt synlig pære gør denne lampeskærm ideel til at skabe in-Line ophæng med andre lampeskærme eller originale vægarmaturer.

Slip din kreativitet løs og fuldend lampeskærmen ved at kombinere tilbehør, pærer og stofbeklædte kabler fra Creative-Cables-kataloget.

Vær opmærksom! Pære og lampeholder er IKKE inkluderet.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

UFO COLOR lampeskærm i malet træ - tekniske egenskaber:

Materiale: - Materiale: Uforbrugt: Lampeskærm med Materiale: Træ mdf
Tilbehør E27.
Diameter: 330 mm.
Hulåbning: 42 mm.
Tykkelse: 5 mm.

Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu