Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/6_la-case-de-cousin-paul BPAT2-XL

Håndlavet gevindskåret Sphere Light lampeskærm

Ny vare

Tilgængelig

1 012,10 DKK

- +

Sphere Light er et resultat af et samarbejde mellem Creative-Cables og det franske mærke La Case de Cousin Paul, og er en tidssvarende lampeskærm med gevind, der er fremstillet ved hjælp af en raffineret væveteknik, som garanterer en let og gennemsigtig tekstur. Hver lampeskærm er fremstillet i hånden, og hvert enkelt stykke adskiller sig fra de andre ved hjælp af en unik vævning for at opnå en fin balance mellem lethed og struktur, der tilføjer charme og karakter til ethvert rum.

Du modtager en Sphere Light lampeskærm i en kompakt pakke, som stadig skal samles, hvilket man nemt kan gøre takket være vejledningen i æsken. Derefter skal du blot puste lampeskærmen op ved hjælp af den ballon, der følger med i pakken, sprøjte den med vand med den dertil beregnede forstøverspray og lade den tørre.

Rose, kabel, pære og lampeholder er ikke inkluderet i emballagen: Vælg din Sphere Light lampeskærm i din foretrukne størrelse og farve og sæt den sammen med en pendel (med E27-fatning).

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Tekniske specifikationer Sphere Light lampeskærm:

  • Materiale: håndbearbejdet polyester
  • Diameter: 50 cm for XL-versionen og 67 cm for XXL-versionen.

Opmærksomhed: Sphere Light er kompatibel med alle E27-lampeholdere til lampeskærm og med pærer, der har en maksimal diameter på 125 mm og maks. 20 W. Produktet skal samles (der medfølger en vejledning).

 
Produkt information
FatningE27
MaterialeStof
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu