Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/7_daylight-italia DL700356

LED Porcelænspære Candy 13W E27 Dæmpbar 2700K

flusso luminoso

DL700356

Ny vare

Tilgængelig
Advarsel: Sidste enheder på lager!

614,80 DKK

- +

Candy-pæren er kendetegnet ved en aflang form, afrundede hjørner og en særlig glat hvid overflade med porcelænseffekt: det kostbare resultat af en dobbelt satinering af både den udvendige og indvendige overflade.

Som alle pærer med porcelænseffekt i vores sortiment vil den supplere dine lamper ved at tilføje et raffineret design touch. Den uigennemsigtige overflade sikrer en harmonisk fordeling af lyset, hvilket er fremragende til at skabe hyggelige omgivelser. Candy LED-pæren vil være perfekt som omdrejningspunkt i en enkelt- eller flerhængt lysekrone, til at blive udstillet over et spisebord, i en stue eller et elegant soveværelse.

Den ekstra idé:
Skab originale multi-fald pendler ved at blande og matche de tre forskellige størrelser af Candy LED pærer i vores katalog.

OPMÆRKSOMHED: For at dæmpe en LED-pære korrekt kræves der en specifik lysdæmper eller den nyeste generation af universelle lysdæmpere.
Du finder en specifik sektion på vores hjemmeside med et udvalg af både væg- og in-line-modeller.

Flere detaljer

bulb High luminous flux
  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download brugsvejledning
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Pæretype: LED
Form: Form: Candy
Fatning: E27
Diameter: 120 mm
Længde: 264 mm
Watt: 13 W
Lumen output: Lumen: 1521 Lm
Energiklasse: E
Lysfarve: 2700 K
Volt: 220-240 V
Kan dæmpes: Ja

Vores pærer med lige glødetråd kan fungere med alle DIMMERE (TRIAC eller IGBT), mens IGBT-dæmpning anbefales kraftigt for pærer med buet glødetråd.

Ved valg af lysdæmper: Ud over brugerens maksimale effekt skal der også tages hensyn til den minimale effekt, for når den regulerede effekt er lavere end den minimale værdi, kan brugeren "flimre" og/eller blive beskadiget.

 
Produkt information
JusteringDæmpbar
FatningE27
Diameter120 Ø
PæretypeLED
Farvetemperatur2700°K
Volt220V, 240V
Watt13W
EnergieffektivitetsklasseA+
FormularAndre former, Andre former
Åbningsstråle360°
Lumen1521 Lm
Glas farvePorcelain
Farve på glasPorcelæn
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu