Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/4_segula SEG55056

LED Globo G125 Smoky Floating Line 6W Dimmabile 1900K pære

SEG55056

Ny vare

Tilgængelig
Advarsel: Sidste enheder på lager!

444,30 DKK

- +

Suspenderet lys: Takket være den særlige og sofistikerede bløde glødetråd, der kendetegner dem, synes det lys, der udsendes af Floating Line-pærerne, at svæve.

Floating Line-pærerne fås i forskellige former og størrelser og er perfekte til at skabe et blødt og stemningsfuldt lys.

LED Globo G125 Smokey-pæren fra Floating Line vil være perfekt som et supplement til at give et fedt look til en bordlampe eller skabe en lysende sammensætning i kombination med andre pærer fra Floating Line.

Dekorative lamper.

Advarsel: For at dæmpe LED-pærer anbefaler vi kraftigt at bruge den nyeste generation af universaldæmper, der fås på vores hjemmeside som enten væg- eller inline-muligheder.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download brugsvejledning
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Pæretype: LED
Form: Form: Globe
Tilslutning: E27
Bredde: 125 mm
Længde: 165 mm
Volt: 220/240
Watt: 6W
Lysfarve: 1900 K
Lumen: 220 Lm
Kan dæmpes: Ja

Vores pærer med lige glødetråd kan fungere med alle DIMMERE (TRIAC eller IGBT), mens IGBT-dæmpning anbefales kraftigt for pærer med buet glødetråd.

Ved valg af lysdæmper: Ud over brugerens maksimale effekt skal minimumsstrømmen også tages i betragtning, for når den regulerede effekt er lavere end minimumsværdien, kan brugeren "flimre" og/eller blive beskadiget

 
Produkt information
JusteringDæmpbar
FatningE27
Diameter125 Ø
PæretypeLED
Farvetemperatur1900°K
Volt220V, 240V
Watt6W
FormularAndre former, Klode
Åbningsstråle360°
Lumen220 Lm
Farve på glasRøgfyldt
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu