Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/12_bebulbs BB-P02

CRI 95 ST64 E27 LED-lampe 7W 2700K dæmpbar - P02

BB-P02

Ny vare

Tilgængelig

103,30 DKK

- +

CRI 95 ST64 - P02 E27 LED-pæren har en E27 sokkel, som kan installeres nemt i eksisterende lamper, hvilket sikrer maksimal bekvemmelighed. Desuden har pæren en høj farvegengivelsesindeks (CRI) på 95, hvilket betyder, at farverne gengives nøjagtigt og naturligt.

Finish

Glasset med porcelænseffekt giver CRI 95 ST64 LED-pæren E27 et ekstremt elegant og raffineret udseende, perfekt til stemningsbelysning eller til at skabe en speciel stil i den omgivende miljø. Glassets mat-hvide finish skaber et homogent og diffust lys, som passer perfekt til alle indretningsstile, også moderne og klassisk.

Energibesparelse

P02 LED-pæren bruger kun 7 watt energi, hvilket betyder betydelige energibesparelser sammenlignet med konventionelle pærer. Takket være LED-teknologien har denne lyskilde desuden en meget længere levetid, hvilket resulterer i, at den ikke behøver at blive udskiftet ofte.

Farve og intensitet

CRI 95 ST64 E27 LED-pæren har en farvetemperatur på 2700K, perfekt til at skabe en varm og hyggelig belysning. Pæren er også dæmpbar, hvilket betyder, at du kan justere lysstyrken efter behov. Denne funktion er særligt nyttig i rum som soveværelser eller spisestuer, hvor et blødt lys ønskes.

Form

ST64 LED-pæren har en klassisk og elegant form, som afgiver et jævnt og flimmerfrit lys, perfekt til interiørbelysning.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Type af lampe: LED
Form: Edison
Sokkel: E27
Diameter: 64 mm
Længde: 140 mm
Volt: 220/240V
Watt: 7W
Energiklasse: F
Farvetemperatur: 2700 K
Lumen: 640 Lm
Dæmpbar: Ja

Dæmpbar med LED-dæmper IGBT.

Vælg den rette dæmper: Tag både højde for maksimal og minimal effekt, da lyskilden kan blinke eller skades, hvis den regulerede effekt er lavere end det laveste værdi.

 
Produkt information
JusteringDæmpbar
FatningE27
Diameter64 Ø
PæretypeLED
Farvetemperatur2700°K
Volt220V, 240V
Watt7W
EnergieffektivitetsklasseF
FormularEdison, Edison
Åbningsstråle360°
Lumen640 Lm
BrandBebulbs, Bebulbs
Farve på glasPorcelæn
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu