Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/12_bebulbs BB-P05

CRI 95 G150 E27 LED-lampe 7W 2700K dæmpbar - P05

BB-P05

Ny vare

Tilgængelig

274,60 DKK

- +

Denne LED-pære med E27 sokkel, G150-form, porcelænslignende overflade, 7W, 2700K dæmpbar, er et højkvalitetsprodukt, der giver en varm og hyggelig belysning, designet til at oplyse indendørsområder såsom stuer og soveværelser, men også kommercielle miljøer.

Specifikationer

CRI 95 G150 E27 - P05 LED-pæren er meget let at installere i forskellige typer af lamper takket være sin E27 sokkel. Med en høj farvegengivelsesindeks på 95, gengiver denne pære også farverne ekstremt nøjagtigt, hvilket gør den ideel til applikationer, der kræver farvepræcision, f.eks. indretning eller produktpræsentation i butikker og udstillingslokaler.

Finish

Glasset med porcelænseffekt skaber et homogent lys, der gør CRI 95 G150 E27 LED-pæren særligt elegant og stilfuld i alle rum, hvor den er installeret. Glassets matte hvide finish gør pæren ideel til at supplere væg- eller loftlamper eller lysekroner.

Energibesparelse

Den bruger kun 7 watt energi og giver betydelige energibesparelser. Desuden har P05 en lang levetid på over 15.000 timers brug og reducerer behovet for hyppige udskiftninger af pærer.

Farve og intensitet

CRI 95 G150 E27 LED-pæren har en farvetemperatur på 2700K, hvilket giver et blødt og hyggeligt lys, perfekt til at skabe en afslappende og behagelig atmosfære i hjemmet. Den er også dæmpbar, hvilket giver mulighed for at justere lysintensiteten efter behov i miljøet, hvor den bruges. Denne funktion gør pæren særligt brugbar i rum som soveværelser eller spisestuer, hvor et blødt lys kan bidrage til at skabe en mere intim og behagelig atmosfære.

<

Form

P05 LED-lampen har en elegant og lineær form, som passer perfekt ind i enhver indretningsstil.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Lampe type: LED
Form: Kugle
Sokkel: E27
Diameter: 148 mm
Længde: 210 mm
Volt: 220/240V
Watt: 7W
Energiklasse: F
Farvetemperatur: 2700 K
Lumen: 640 Lm
Dimbar: Ja

Dimbar med LED-dimmer IGBT.

Vælg den rigtige dimmer: tag hensyn både til maksimal og minimal effekt, for når den regulerede effekt er lavere end det laveste værdi, kan lyskilden flimre og/eller beskadiges.

 
Produkt information
JusteringDæmpbar
FatningE27
Diameter150 Ø
PæretypeLED
Farvetemperatur2700°K
Volt220V, 240V
Watt7W
EnergieffektivitetsklasseF
FormularKlode, Klode
Åbningsstråle360°
Lumen640 Lm
BrandBebulbs, Bebulbs
Farve på glasPorcelæn
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu