Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables BTCH

Taché, pærestøtte

Ny vare

Tilgængelig

284,30 DKK

- +

Taché, der på piemontesisk betyder "at fastgøre" eller "at sætte fast", er den kreative pærestøtte, der gør det muligt at omdanne en G125-pære til en original bordlampe. Taché er designet af Fabrizio Alessio og er inspireret af en af de mest elskede genstande i designverdenen: papirclipsen, der blev patenteret af William Middlebrook i 1899.

Designer Fabrizio Alessio har forestillet sig at tilpasse Middlebrooks idé til belysningsverdenen ved at trække på dens elegance og enkelhed: Ligesom papirclipsen hæfter papirark, kan Tachés superlette struktur hæfte kuglen på en G125-pære, så den forbliver hængende og synlig.

Taché består af to spejlede arme med en aluminiumsramme, der er beklædt med en fletning af stof fra vores kabler og to elegante træfødder Made in Italy. Ud over en dekorativ funktion beskytter den dækkende muffe pærens overflade. Den ekstra idé: Kompletér din Taché med et af vores SnakeBis færdige kabler for at skabe en praktisk, moderne og kreativ designerbordlampe.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download brugsvejledning
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Taché, pærestøtte
Taché-arm i belagt aluminiumstråd:
Diameter: 7mm
Længde: 90mm
Højde: 245mm
Fødder af bøgetræ:

Diameter: 15mm
Længde: 90mm
Hul: 7.5mm
Taché er fremstillet i Italien

 
Produkt information
LampeskærmNej
FatningE27
MaterialeAluminium, Stof, Træ
Download PDF

6 andre produkter i den samme kategori:

Menu