Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables XZ15CN02

Elektrisk kabel til køreledning beklædt med naturligt linned Grå CN02 - UV-bestandigt

XZ15CN02

Ny vare

72,80 DKK

KvantitetPrisRabattDu sparar
Om du köper 25  m. 58,20 DKK / m. 20,05% Up to 365,00 DKK
Tilgængelig
Antal (m.)EnhetsprisSumma

- +

72,80 DKK / m.

Du skal ikke nøjes med den sædvanlige belysning til dine udendørs aftener: Vælg Lumet, det tilpasselige fladkabelkædesystem fra Creative-Cables. De er stærke og holdbare og er designet med høj UV-bestandighed for strålende farver, selv efter høj eksponering for solen.

Er disse kæder egnede til udendørs brug?

Takket være Lumets IP44-beskyttelsesklasse kan du installere disse kørelysarmaturer i ethvert udendørs rum, selv på de vådeste aftener, og du kan nemt trække dem tilbage, når du ikke længere har brug for dem, eller før en storm. IP44-beskyttelsesgraden er også specifik for udendørs brug og er beskyttet mod indtrængning af faste stoffer på over 1 mm og mod stænkvand, men angiver, at disse produkter ikke bør udsættes direkte for regn.

Hvordan kan jeg skabe den perfekte køreledning til mit udendørsrum?

Ud over kablet finder du på vores hjemmeside lygteholdere og tilbehør, som du kan bruge til at tilpasse din køreledning til de specifikke krav i det miljø, hvor den skal bruges. Du kan beslutte at placere hver enkelt lampeholder hvor som helst på dette kabel og skabe et produkt, præcis som du har brug for det.

Hvor mange meter lyskædekabel kan jeg købe?

Du kan købe det nøjagtige antal meter kabel, du har brug for til at belyse dit udendørs område, og du kan skabe den nøjagtige længde af køreledningen, du har brug for, og du kan installere så mange fatninger, som du vil.

Hvordan kan gråt linned forbedre lampernes æstetik i mine udendørsarealer?

Det naturgrå CN02-lærred, som vi har brugt til at dække vores UV-bestandige kabler, giver personlighed og elegance til dine lamper eller udendørs belysningsinstallationer. Dens akromaticitet (ligesom sort og hvid) gør den til kongen af kombinationer, og det naturlige linned, som den er dækket af, giver den en naturlig elegance, der forstærkes af de blandede fibre.

Hvad forstås ved UV-bestandige kabler?

Stoffet, der dækker Creative-Cables' elektriske kabler, er behandlet på en sådan måde, at det er modstandsdygtigt over for UV-stråler, som udgør ca. 10 % af sollyset. Et UV-resistent kabel holder farverne levende i lang tid, selv i de mest solrige områder, og forhindrer, at langvarig udsættelse for disse stråler forårsager forringelse af de anvendte materialer og et fald i ydeevne.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

2x1,5 kabel med rektangulært tværsnit og flad form, dimensioner mm 13,5 x 5,5 i overensstemmelse med EN 60228/ IEC 60228.

Fleksibel klasse 5-leder i rødt elektrolytisk kobber i overensstemmelse med EN 60228/ IEC 60228
Kabeltype: H05RNH2-F beklædt med naturligt linned Grå CN02.
Maksimal kabellængde 25 m.
Nominel spænding: 300/500 V.
Temperatura di esercizio: -40°C a + 60°C.
Ikke-fremspring af flammer: overholder EN 60332-1-2/IEC 60332-1.
Normativ reference: EN 50525-2-82 og IEC 60245

 
Produkt information
StilFladt
StofLinned
AnvendelseLyskædeledninger
MønsterSolid
HovedfarveGrå
Download PDF

Mængderabat

AntalRabatDu sparer
25 20.0549% Op til 365,00 DKK

21 andre produkter i den samme kategori:

Menu