Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables B-PDMMDR-17

Pendellampe med tekstilkabel og Bell XL keramisk lampeskærm - Fremstillet i Italien

Ny vare

Tilgængelig

1 881,60 DKK

- +

Creative-Cables pendellampen med Bell XL-skærm er en elegant og yderst effektiv pendel, der er perfekt til belysning af et bord eller en bardisk, hvor du har brug for at koncentrere lysstrålen nedad.
Denne lampe består af en lampeskærm i keramik af vigtige dimensioner, der er fremstillet og dekoreret helt i Italien, kombineret med et af vores farverige tekstilkabler og vores mest elskede komponenter.

Hver finish af denne lampeskærm er designet til at give dig mulighed for at skabe den rette atmosfære i det interiør, du indretter: Vælg blank hvid for en ren og elegant effekt eller tavleversionen for at give et originalt touch til din lampe, eller vælg de mest originale overfladebehandlinger, såsom rust og cement, for at skabe et perfekt ophæng til et miljø i industriel stil.

Denne lysekrone er klar til at blive installeret af kyndige hænder, og du kan købe den allerede komplet med pære: Vi har valgt LED glødepære Drop 8W Clear LED pære til dig, men alternativt kan du tage et kig på vores sortiment af LED designpærer for at finde den, der passer bedst til din stil.

Hver Creative-Cables lampe er designet og samlet i Italien og er testet og CE-certificeret af uafhængige laboratorier i henhold til de strengeste gældende regler: endnu en grund til at vælge Creative-Cables kvalitet.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Hængende lampe bestående af:
100 cm di cavo 2x0,75 del colore selezionato
1 loftsroset af metal i den valgte finish
1 E27 glat termoplastisk lampefatning bianco
1 keramisk Bell XL lampeskærm i den valgte finish ø 250 mm H 420 mm

Fremstillet i Italien

Lyskilde [BB-T01]: LED, A60, E27, 60 mm, 108 mm, 7W, E, 2700 K, 806 Lm, dæmpbar

 
Produkt information
StemningModern, Industrial, Cottage
ProdukttypeOphængningslampe
MaterialeKeramik
FatningE27
LjuskällaJa, Nej
DæmpbarJa
LampeskærmMed lampskärm
Typ av lysDirekt
SmartNej
Åbningsstråle60°
Farvetemperatur2700°K
Lumen806 Lm
Antal lyspunkter1
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu