Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables B-PDMCTG-3

Pendellampe med tekstilkabel, Vase keramisk lampeskærm og metaldetaljer - Fremstillet i Italien

personalizza Customise

Ny vare

Tilgængelig

760,30 DKK

- +

Elsker du klassiske ophængslamper og fine materialer? Foretrækker du naturlige toner og klassiske former, når det kommer til boligindretning? Er du på udkig efter en lampe, der giver et unikt præg til dit landhus? Vil du gerne give et rustikt og smart touch til din moderne indretning? Så er denne pendellampe måske det, du leder efter!

Vase-lampeskærmen erhåndlavet i Italien og er en del af vores Materia-kollektion af keramiske lampeskærme: takket være de forskellige finishes, der er tilgængelige, vil den give et middelhavsagtigt touch til dine rum. Vælg blank hvid for at give lyshed eller rust corten effekt for et rustikt touch, eller endda naturlige farver som Coral og Terracotta, der vil katapultere dig ind i etniske atmosfærer. Lampeskærmens inderside er i hvid emalje for at forstærke og sprede lyset fra pæren. Takket være lampeskærmens klassiske form og metalfinishen er denne lysekrone perfekt til at belyse køkkenbordet eller spisebordet.

Denne lysekrone er klar til at blive installeret af kyndige hænder, og du kan købe den allerede komplet med pære: Vi har valgt en Drop A60 Milky LED-pære til dig, men alternativt kan du tage et kig på vores sortiment af LED-designpærer for at finde den, der passer bedst til dine behov

Hver Creative-Cables lampe er designet og samlet i Italien og er testet og CE-certificeret af uafhængige laboratorier i henhold til de strengeste gældende regler: endnu en grund til at vælge Creative-Cables kvalitet.

BEMÆRK: Nogle af de viste billeder er eksempler på flere pendlerkonfigurationer, der kan skabes ved at købe flere ophæng. Varen til salg er en belysningsinstallation med kun EN pendel.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Hængende lampe bestående af:
120 cm kabel 3x0,75 af den valgte farve
1 loftsroset af metal i den valgte finish
1 E27 dobbelt hylster med metal fatning
1 lampeskærm af keramisk vase fra Materia-kollektionen i den valgte finish ø 130 mm H 150 mm

Fremstillet i Italien

Pærer [BB-P06]: LED, A60, 7W, 640 Lm, 2700K, E27, F, bredde 60 mm, højde 108 mm, dæmpbar

 
Produkt information
StemningCottage, Colorful, Industrial
ProdukttypeOphængningslampe
MaterialeKeramik
FatningE27
LjuskällaJa, Nej
DæmpbarJa
LampeskærmMed lampskärm
Typ av lysDirekt
SmartNej
Åbningsstråle45°
Farvetemperatur2700°K
Lumen806 Lm
Antal lyspunkter1
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu