Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables B-PDMCLF-8

Pendellampe med tekstilkabel, UFO Pemberly Pond lampeskærm af træ og metaldetaljer - Fremstillet i Italien

Ny vare

Tilgængelig
Advarsel: Sidste enheder på lager!

656,10 DKK

- +

Kan du lide at dekorere dine rum med kunstneriske elementer? Kan du lide poppede nuancer og grumme farvekombinationer? Er du vild med motiverende sætninger og gode citater? Så har vi en lampe, der er perfekt til dig!

Denne pendel lampe er lavet med UFO, vores serie af lampeskærme lavet i poppeltræ med en diameter på 33 cm, illustreret på begge sider: du kan selv bestemme hvilken side du vil installere den på din lampe og skifte mening så mange gange du vil!
Pemberley Pond er navnet på den duo af illustratorer, der har signeret forsiden af en af de mest succesfulde børnebøger i de seneste år: "Goodnight stories for rebellious girls": takket være deres umiskendelige kalligrafiske stil er 8 citater inspireret af læselysten blevet til UFO-lampeskærme. De udvalgte citater spænder fra Jane Austen til Holbrook Jackson, forbi Fernando Pessoa og Frederick Douglass: der er noget for enhver smag!

Giv et pop touch til dit køkken eller brug den til at dekorere dit børneværelse og lad fantasien få frit løb med de farverige farver i denne loftslampe!

Denne lysekrone er klar til at blive installeret af kyndige hænder, og du kan købe den allerede komplet med pære: Vi har valgt en Half Sphere Silver Drop A60 LED-pære til dig, men alternativt kan du tage et kig på vores sortiment af LED-designpærer for at finde den, der passer bedst til dine behov

Hver Creative-Cables lampe er designet og samlet i Italien og er testet og CE-certificeret af uafhængige laboratorier i henhold til de strengeste gældende regler: endnu en grund til at vælge Creative-Cables kvalitet.

BEMÆRK: Nogle af de viste billeder er eksempler på flere pendlerkonfigurationer, der kan skabes ved at købe flere ophæng. Varen til salg er en belysningsinstallation med kun EN pendel.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Hængende lampe bestående af:
Den består af: 200 cm kabel 3x0,75 i den valgte farve
1 loftsroset af metal i den valgte finish
1 E27 dobbelt hylster med metal fatning
1 dobbeltsidet Pemberly Pond UFO-lampeskærm af træ i den valgte finish ø 330 mm H 5 mm

Fremstillet i Italien

Pærer [DL700200]: LED, A60, 7W, 806 Lm, 2700K, E27, E, bredde 60 mm, højde 106 mm, dæmpbar

 
Produkt information
StemningColorful, Modern
ProdukttypeOphængningslampe
MaterialeTræ
FatningE27
LjuskällaJa, Nej
DæmpbarJa
LampeskærmMed lampskärm
Typ av lysDiffus
SmartNej
Åbningsstråle180°
Farvetemperatur2700°K
Lumen806 Lm
Antal lyspunkter1
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu