Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.dk/1_creative-cables B-PDSCLF-2

Pendellampe med tekstilkabel og silikonedetaljer - Fremstillet i Italien

personalizza Customise

Ny vare

Limited time offer:
Tilgængelig

146,65 DKK

209,50 DKK

-30%

- +

En farverig vedhængslampe, lavet med holdbare materialer og en smart pris, der vil blive værdsat af alle elskere af Color Pop-stil!

De farvede silikonefinishs og de matchende tekstilkabler, som vi har valgt til dig, gør denne loftslampe til den ideelle løsning til at give et strejf af farver til din indretning og have det sjovt med at lege med nuancer og nuancer: Vælg de mest klare farver for at lyse rummet op, eller vælg pastelfarver, hvis du ønsker et mere dæmpet resultat.
Denne pendellampe er perfekt til at give personlighed til et køkken, give farve til en spisestue eller oplyse dit børneværelse.

Lysekronen er klar til at blive installeret af kyndige hænder og kan købes komplet med pære: Vi har valgt A60 Drop LED-pære med buet spiralglødetråd til dig, men alternativt kan du tage et kig på vores sortiment af designer LED-pærer for at finde den pære, der passer bedst til din stil.

Hver Creative-Cables lampe er designet og samlet i Italien og er testet og CE-certificeret af uafhængige laboratorier i henhold til de strengeste gældende regler: endnu en grund til at vælge Creative-Cables kvalitet.

BEMÆRK: Nogle af de viste billeder er eksempler på flere pendlerkonfigurationer, der kan skabes ved at købe flere ophæng. Varen til salg er en belysningsinstallation med kun EN pendel.

Flere detaljer

  • Yderligere information
  • Produkt information
  • Download PDF
  • Policy

    • Navn 14 day return policy
    • beskrivelse

      Hvis du beslutter dig for ikke at beholde de produkter, du har købt på vores hjemmeside, kan du benytte dig af det, der kaldes "fortrydelsesretten". Du har 14 dage fra det tidspunkt, du modtager dem, til at ændre mening om hele ordren eller blot en del af den.

      Produkterne skal returneres intakte, i uændret stand og med den originale emballage. Fortrydelsesretten kan ikke anvendes på produkter, der er skræddersyet eller tydeligt personliggjort, herunder produkter lavet gennem en konfigurator.

    • Klik her For mere information

 
Yderligere information

Hængende lampe bestående af:
120 cm 2x0,75 tekstilkabel i den valgte farve
1 silikone loftsroset i den valgte finish
1 E27 glat lampeholder
1 E27 silikonelampeholder med kop i den valgte finish

Fremstillet i Italien

Pære [BB-E05]: LED, G125, 4W, 470Lm, 2700K, E27, E, bredde 125mm, højde 178mm

 
Produkt information
StemningColorful, Modern
ProdukttypeOphængningslampe
MaterialeSilikone
FatningE27
LjuskällaJa, Nej
DæmpbarJa
LampeskærmUtan lampskärm
Typ av lysDiffus
SmartNej
Åbningsstråle360°
Farvetemperatur2700°K
Lumen470 Lm
Antal lyspunkter1
Download PDF

30 andre produkter i den samme kategori:

Menu